در اینکه عاشق مادربوردهای ایسوس هستم شک نکنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی باید چند نکته بدون تعصب گفته بشه.
در مورد ایسوس:
کاملترین بایوس ها رو داره خصوصا در بعضی که ولتاژ رو می تونی خیلی بیشتر از حد مجاز بری بالا.در سری گیم خودم تجربه داشتم.ودر رویوهای زیادی دیدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2.ایسوس اگه در همه طراحی ها ی منحصر بفرد اول نباشه در اغلبش پیشتازه.
3.کیفیت ساختش هم عالیه.در رده high end این رو در سایتهای اورکلاک و سخت افزار بدون تردید دیدید.اغلب بردها سری حرفه ای ایسوس هستند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی مشکل های بایوس زیادی دارن .اغلب مدل ها. این رو هم براحتی در فروم های سایت خود ایسوس میتونید ببینید.
توجه:در اغلب موارد بایوسهای جدید بهتر نیستند که بدتر هم هستند .و مشکل ناپایداری دارن.
من علاوه بر خدا بیامرز crosshair یک مادربورد گیگا با نام gam55slis4 دارم .واقعا در هر نسخه بایوس بهتر از قبلی عمل کرده .درسته امکانات اور زیادی نداره .ولی ولتاژ ها بسیار دقیق وپایدار تقسیم میشن.
وطرح این اخری p45 اکسترم.واقعا عالیه.وتقلید از هیچ کدوم نیست.
برد در حدود بیشتر از 400 دلار قیمتشه.که خنک کننده مسی بزرگ رو علت اصلی میدونن.
نباید از پیشرفتهای گیگا هم براحتی گذشت.
در اخرین رقابت ها مثلا x48tdq6 کاملا سربلند بیرون اومده.
خب در تکنولوژی صرفه جویی انرژی درسته بعد از ایسوس دسبکار شد ولی خوب عمل کرده.
قابلیت دو ال بایوس هم عالیه .اگه در crosshair بود الان در گوشه ای در شرکت ویستا پخش رایانه نخوابیده بود.
ولی خب نمیدونم چرا دیگه زیاد سراغ چیپ های nvidia نمیره .وچسبیده به اینتل.البته بعد از 590sli با نام m59slis5
در مورد
780i
790i
790iultra
780a
خبری نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

دوست عزیز الان دیگه جدیدا اسوس Dual Bios را روی برد هاش تعبیه کرده مثل P5Q-E &Deluxe & Premium & 3Deluxe &.......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

و دیگه اون مشکل مسخره به وجود نمیاد یعنی اگر شما بزنی بایوس را منفجر کنی مادربرد با خونسردی کامل ریکاوریش میکنه در عرض چند ثانیه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

اگر توجه کرده باشی 2 تا چیپ بایوس را روی برد های جدیدش میبینی !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید