دوستمون به نکته خوبی اشاره کردند . در صورتی که انلاک کرده باشید احتمال داره مشکل همین باشه که دوستمون گفتند .
|
متاسفانه فعلا امکانش رو ندارم دوست عزیزم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنون از راهنماییتون عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همینطور که گفته بودید هیتسینک رو برداشتم و خمیرش خیلی سفت و شدیدا چسبنده شده بود با رنگ صورتی!...
خمیر قدیمی رو با هزار زحمت برداشتم و روی چیپ و هیتسینک رو تمیز و خمیر جدید رو جایگزین کردم.
همینطور روی درب کیس, سمت پایین یک عدد فن 8 سانت اضافه کردم که هوا رو روی چیپ پل جنوبی هدایت کنه.
با اینکار خیلی دماش افت کرد و دیگه دست رو نمیسوزونه ,اما همچنان مقداری گرم هست...
از راهنمایی شما هم متشکرم عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط atisoc0936 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی دوستان عزیزم ,پردازنده آنلاک نشده و در بایوس و CPU-z همون Phenom X2 B55 میشناسه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
///////////////\\\\\\\\\\\\\\
خلاصه بعد از تعویض خمیر سیلیکون پل جنوبی مادربرد, دیگه خبری از BSOD نبود اما همچنان با ارور های Stop Working کرش اجزا و فایل های مهم سیستمی روبرو میشدم...
خلاصه آخرین بار یک پیغام خطای جدید نمایش داد که دقیقا نمیدونم چی بوده, ولی با توجه به کلمه مموری:دی , فکر کردم شاید مشکل از رم اصلی هست یا این Sideport Memory مسخره گرافیک آنبرد هست که با رم اصلی تداخل ایجاد میکنه ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(چون روی سیستم کارت گرافیک نیست و از آنبورد استفاده میکنم)
خلاصه از توی بایوس مقدار SidePort Clock Speed رو از 1333 روی 1600 قرار دادم.
و مقدار شیرینگ گرافیک (UMA Frame Buffer Size) رو روی 512مگ گذاشتم تا با حافظه SIDEPORT خودش که 128مگ هست, 640مگ بشه.
و فرکانس باس رم اصلی رو هم از حالت Auto به 800 (یاهمون 1600) قرار دادم.
خلاصه و درآخر الان چندساعته که دارم با سیستم کار میکنم و خداروشکر (فعلا) دیگه خبری از پیغام خطا و BSOD نیست!...
بازهم دست تک تکتون رو میبوسم و ازتون سپاسگزارم.
آخرین ویرایش توسط sajad-tnt در تاریخ 09-04-16 انجام شده است
AMD>INTEL (09-04-16), atisoc0936 (09-04-16), salpc (10-04-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks