سلام دوستان ...من يه مادربرد ايسوس دارم كه وقتي سيستم رو روشن ميكنم توي چك كردن اوليه بايوس همچين اروري ميده و بعد از 15 ثانيه خاموش ميشه...USB device over current status detected will shut down in 15 seconds لطفا كمكم كنيد
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان ...من يه مادربرد ايسوس دارم كه وقتي سيستم رو روشن ميكنم توي چك كردن اوليه بايوس همچين اروري ميده و بعد از 15 ثانيه خاموش ميشه...USB device over current status detected will shut down in 15 seconds لطفا كمكم كنيد
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mach_good برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیس شما احتمالا گرینه درسته؟؟؟ 1 مشکل سخت افزاری از connectorهای usb جلوی کیسه باید قطعش کنید 2مشکل سخت افزاری از مادربورده من به هین مشکل خوردم باید usb جلو رو قطع کنید -سیم های جلوی کیس usb اتصالی کرده
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jalilsa94 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وارد ستاپ مادربرد بشوید
یک گزینه داره به عنوان usb keyboard آن را enable کنید
به احتمال قوی مشکل شما حل خواهد شد
اگر حل نشد بفرمائید
life24 (21-07-13), Over_Cracker (20-04-13), Rezasam1 (20-04-13)
کاربر شهرسختافزار
درود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jalilsa94 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مشکل دقیقا از کی به وجود اومد؟
چه قطعاتی را به پورت های USB و PS2 وصل کردید؟
با تنظیمات بایوس آشنایی دارید؟
کاربر شهرسختافزار
کانکتورای usb رو اشنباه وصل کردید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kingsped (22-06-13), Over_Cracker (20-04-13)
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام
مشكل از آي سي بايوستونه . بايد دوباره پروگرام شه .
کاربر شهرسختافزار
شما كابل هاي يو اس بي رو اشتباه وصل كرديد ومادربورد خود به خود بعد 15 ثانيه خاموش ميشه
کاربر شهرسختافزار
life24 (21-07-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks