چيكار بايد بكنم ؟چون فن lga قلق داره .
فنم خوبه بد نيست
کاربر شهرسختافزار
چيكار بايد بكنم ؟چون فن lga قلق داره .
فنم خوبه بد نيست
|
|
کاربر شهرسختافزار
بوق آمبولانسي كامل مشكلش حل شد
دوستان فقط موقع ريستارت (چك كدن قطعات ) و لود شدن ويندوز (موقعي كه لوگوي ويندوز مياد) 1 ثانيه بوق ميزنه !
به خاطر چيه ؟
ضمنا تو اين برنامه دماي سي پي يو رو 244 ميزنه
اما هيچ هشداري نميده !!!!!
warrning نميزنه !! عجب !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mohamadi151 در تاریخ 17-03-08 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
اون بوق که دیگه عادیه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید منظورت اینه که در حال load شدن ویندوز بوق میزنه ، یا قبل از اون !!؟؟ منظورت اینه که قبلآ بوق ok رو زده و دوباره بوق میزنه ؟؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamadi151 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون مشکل مونیتورینگ دما ، به همون مشکلات bios برمیگرده ، که هنوز رفع نشده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فعلآ باید سوخت و ساخت ! شاید هم مشکل تحت ویندوز باشه !
شما از داخل bios دما رو چک کن ببین درست نشون میده یا نه ؟؟!! شاید abit guru باگ داشته باشه ! ورژنی که الان داری رو با آخرین ورژن سایت سازنده چک کن .
.
.
....
......
کاربر شهرسختافزار
دوستان کمکم کنید بدبخت شدم من داشتم با نرم افزار مخصوص ip35 pro بایوس رو آپ میکردم یهو برقها رفت وقتی برق اومد همش بوق بوق میزنه سیستم بالا نمیاد تو صفحه داس هم مینویسه دیسک بایوس را داخل درایو A (که همچین درایوی ندارم فلاپی درایو هم ندارم) بزارید موندم چی کنم اگه راهی هست ممنون میشم
دعاتون میکنم کمکم کنید یجوری خودم راست رو ریسش کنم اگه کار من نیست شماره تماسی چیزی از نمایندگیش بدید ممنون میشم کارت گارانتیش رو هم نمیدونم کجا گذاشتم
درکل ممنون میشم (آخر بدبیاری هستم)
Administrator
گارانتی تون شاید شاب باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kata_mata برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
021-88700850 ( شاب )
بهترین راه حل همن گارانتی هست
سپاس
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks