قیمتشون از حدود 250 شروع میشه تا 800
کاربر شهرسختافزار
|
|
قیمتشون از حدود 250 شروع میشه تا 800
من نمیدونم IC مربوط به بایوس چی هست ولی راه های دیگه مثل ISP پروگرمینگ شاید ساپورت کنه که ارزانتر در میاد،البته بازم مدار درایو برای کلاک و ولتاژ لازم داره که اگر IC ها یک شکل باشه میشه طراحی کرد
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میگم در درنج 200 تا 300 یه مدل معرفی کنید که کارایی خوبی داشته باشه....
و ایا همه ی مادربرد هارو ساپورت میکنه؟؟؟تفاوتش با دستگاه های مدل بالاتر از خودش چیه؟؟
من تهران نیستم...براتون امکان داره دستگاه رو تهیه و برام پست کنید؟؟
کاربر شهرسختافزار
سلام :
غالبا دستگاه های پروگرامر رو تو خ جمهوری - بعد از پل حافظ - دست راست خیابون کلا الکترونیک فروشند و من اتفاقااین پروگرامر ها رو تو ویتریناشون دیدم ... ( پاساژ امجد - پاساژ توکل - پاساژ عباسیان-کوچه آلیک )
قیمتش هم بستگی به این داره که چه سری از IC ها رو پروگرام می کنه ، متغییر است ...
هر چی IC قوی تر و پیچیده تر ، پروگرامرش گرونتر !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این وب سایت رو نگاه کن ، ازش می تونید خرید هم بکنید :
http://www.armabco.com/IC%20programer%20&%20tester.htm
Over_Cracker (18-08-09)
دوست من باید برید پاساژ امجد اونجا مرکز فروشگاهای لوازم الکترونیک هست .
|
|
کاربر شهرسختافزار
خب حالا چه مدلیش واسه مادربرد های معمول جواب میده؟؟
من الان نمیدونم دنبال چه مدلی هستم...
در ضمن من تهران نیستم که بتونم برم پاساژ امجد.
کاربر شهرسختافزار
دوستان...اخر به یک نتیجه درست نرسیدم,که دقیقا باید چه مدلی را تهیه کنم که مادربرد های
معمول رو ساپورت کنه...
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام :
فکر کنم از آواژنگ بتونی آمار بگیری چه پروگرامری برای بایوس جواب می دهد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks