Gostaresh (24-07-09)
کاربر شهرسختافزار
Gostaresh (24-07-09)
کاربر شهرسختافزار
شما دوست عزیز اگر چیپ 43 می خرید و می خواهید اورکلاکش بالا باشد.با بودجه ای که شما دارید می توانید این مدل را بخرید
Gigabyte E43-S3L
این مدلی که عرض کردم pci-e2 را هم ساپورت می کنه و قابلیت اوکلاکشم نسبتا خوب است(اما انتظار یک خدای اورکلاک را نداشته باشید) و فکر کنم جوابگوی شما باشد. اما اگر می خواهید اورکلاک حرفه ای و در سطح بالا انجام بدید باید بالای 150 پول بدید.من فکر نمی کنم شما قصد داشته باشد E5200 که باسش800 است تا 1600 اورکلاک کنید.نه؟
با تشکر
شرکت گسترش علوم با 15 سال سابقه کار در زمینه فروش قطعات و سیستم و برنامه نویسی فعالیت دارد و تمام افرادی که از ما خرید کرده اند راضی بودند و تا حالا هیچ مشکلی نداشتند.ما به شما کاربران عزیز مشاوره رایگان می دهیم و در زمنیه فروش سیستم و قطعات در خدمت شما دوستان گرامی هستیم.شما برای اطلاع از قیمت ها و راتباط با ما با ایمیل مدیریت در تماس باشید.ایمیل مدیریت:amirmahmood_mir@yahoo.com
music (24-07-09)
با قیمت پیشنهادی شما 160 برای سی پی یو و مین اگه فرض کنیم 100 تومان واسه مین و70 واسه سی پی یو
هر مین اینتلی بگیرید ضعیف تر از 790gx amd در میاد و هر پردازنده اینتلی بگیرید از پردازنده amd ضعیف تره
هر چی از قیمت کم کنید پردازنده های amd از اینتل قوی تر میشند و اگه بازه قیمت رو در نظر بگیریم در تمامی رنجهای قیمت سی پس یو های amd از اینتل قویترند مگر در ci7 که در اون بازه قیمت amd سی پی یو نداره
کاربر شهرسختافزار
نه حرفه ای نمیخوام در حدی که بشه با فرکانس 3.7 24 ساعته کار کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Gostaresh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگه e5200 رو تا 3.7 آور کنم بازم 77ل0 قویتر میشه یا 5200 قویتر ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط roben برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز شما توجه داشته باشد اگر فرکانس سی پی یو را تا اون فرکانسی که شما می گید بالا ببرید ان هم با سی پی یو E5200 .فکر نکنید کارایی 100 درصد بهتر می شود در بازی و برنامه ها.فاکتور های دیگه هستند که سی پی یو را در برنامه و بازی ها قوی می کند. همانطور هم که مستحضر هستید اورکلاک یک قطعه بیش از حد. ممکنه عمر قطعه را هم کم کنه شما فکر نکن می تونی 24 ساعته با اون فرکانس بالا یعنی 3.7 بازی کنی چون E5200فرکانس واقعیش 2.5 است و تا اون حد بخواین بالا ببرین و حتی فن جدا براش بگیرین که اصلا هم منطقی نیست.ارزش نداره.شما حداقل باید سی پی یو را تا 3.7 اورکلاک کنید که خودش 3.0 فرکانسش باشه.این جوری بهتره کمتر فشار میاد.البته شما هر جور راحت هستید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط music برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شرکت گسترش علوم با 15 سال سابقه کار در زمینه فروش قطعات و سیستم و برنامه نویسی فعالیت دارد و تمام افرادی که از ما خرید کرده اند راضی بودند و تا حالا هیچ مشکلی نداشتند.ما به شما کاربران عزیز مشاوره رایگان می دهیم و در زمنیه فروش سیستم و قطعات در خدمت شما دوستان گرامی هستیم.شما برای اطلاع از قیمت ها و راتباط با ما با ایمیل مدیریت در تماس باشید.ایمیل مدیریت:amirmahmood_mir@yahoo.com
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزيز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط music برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پاسخ به سوال شما بايد عرض کنم که کلا برند Asus جزء برندهاي برتر بازار بوده و اصلا با برند نه چندان مطلوب Elite Group )ECS) قابل قياس نيست.
در مقايسه Intel Dual Core E5200 با Athlon X2 7750 لينک زير رو باز کنيد:
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=78&p2=66
همانگونه که ميبينيد در 18 مورد E5200 برتره و در 12 مورد 7750 برتره. اين مقايسه ها در نرم افزارها و بازيهاي متعددي انجام شده. بسته به کار شما مثلا اگر واسه بازي باشه همانگونه که در مقايسه مي بينيد 7750 برتره اما در مواردي نظير Photoshop و 3DS Max اين 5200 که بهتره.
در لينک ذکر شده شما راحت مي تونيد با توجه به کاربري خودتون انتخاب برتر رو انجام بديد.
سوالي بود در خدمنم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks