سلام من یه p5k میخوام تهیه کنم میخواستم بدونم بهترین سی پی یو که توسط این مادربورد به طوره کامل پشتیبانی میشه چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام من یه p5k میخوام تهیه کنم میخواستم بدونم بهترین سی پی یو که توسط این مادربورد به طوره کامل پشتیبانی میشه چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
با سلام ؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tofan8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اولاً بهتون تبریک می گم که مادربرد ایسوس رو انتخاب کردین ( سوای قضیه گارانتیش که خوب نیست ) ولی متاسفانه سوکت انتخابی شما دیگه به روز نیست و چیپ بکار رفته هم نسبت به چیپ های جدید کارآمد نیست . ( منظور از اینهمه حرف و حدیث این بود که خواستم همه جوانب رو در نظر گرفته باشم )
شما اگه قصد خرید دارین پیشنهاد می کنم یه برد از سری AM3 بگیرین که DDR3 ساپورت هست و هم اگه میخواین زیاد هزینه نکنید یه سریشون گرافیک های آنبرد کارامدی داره .
به هر حال اگه تجدید نظر داشتید یا نظرتون روی همین مدل پیشنهادیتون بود بگین تا پیشنهادهامون رو بهتون اعلام کنید ( رنج قیمتتون و کاربردتون رو هم بگین ممنون میشم.)
کاربر شهرسختافزار
چون مادربورد دسته دومه و من میخوام خریداریش کنم سوالو مطرح کردم قیمتش 35 تومان هست اگه مادر برد دسته دوم تا 50 - 60 داشتید بهتر معرفی کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tofan8 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیپست این برد p35 هستش و تا آخرین مدل پردازنده های سوکت 775 ( اگر اشتباه نکنم q9650 ) رو ساپورت میکنه
شما با پشتیبانی cpu با این مادربرد به مشکل بخصوصی نمیخورید
ولی کلا این پلتفرم از رده خارج شده و هزینه کردن بابتش زیاد جالب نیست
mehrdad_ab (14-09-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks