ببینین اینم یه عکس از دفترچه.
http://i34.tinypic.com/vxoorc.jpg
راستی من cpuz رو زدم ولی نوشته single channel.
همینطوری که بالا گفته هم وصل کردم.
 پاسخ: مادربورد asus p5Q  و مشلات جدیدم با آن
                با تشکر از دوستان عزیز.
آره رهام جون اومد.اتفاقا همون طور که گفتی دی وی دی درایوراش مشکل داره و نمیخونه.ولی من اولی و نگه داشته بودم.
والا من گیج شدم.من خودم همونطور که destiny و رهام عزیز گفتن فکر میکنم باید باشه ولی همنوطوری اورکلاکر عزیز گفت
توی دفترچش نوشته.حالا بذارید بازم چک کنم ببینم چی میشه.
                ببینین اینم یه عکس از دفترچه.
http://i34.tinypic.com/vxoorc.jpg
راستی من cpuz رو زدم ولی نوشته single channel.
همینطوری که بالا گفته هم وصل کردم.
|  | 
                دوست عزیز این معنیش این نیست که A1 و A2 با هم دوکاناله میشن این فقط گفته A شامل فلان و فلان میشه و B ...
شما زرد رو با زرد و سیاه رو با سیاه جفت کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
                آقا دمت گرم.زدم ردیف شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از بقیه ی دوستان هم تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سوال؟ چقدر روی سرعت تاثیر داره؟
من فکر کنم تاثیرش زیاد باشه.آخه قبلا برنامه های استارت رو باز میکردم خیلی طول میکشید تا نشونشون بده ولی الان
با یه کلیک میارشون!
آخرین ویرایش توسط psat در تاریخ 21-11-08 انجام شده است
                سرعت تقریبا 2 برابر میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خوشحالم که مشکلت حل شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
psat (21-11-08)

کاربر شهرسختافزار

کاربر شهرسختافزار

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من شما سوالی پرسیدی جوابی هم گرفتی ! بعد جواب رو نمیخونی !!! ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدروی مادربرد شما باید 2 ماژول رو روی دو اسلات زرد یا مشکی قرار بگیرد .
من به سوال شما همان لحظه واضح جواب دادم بعد دوباره اومدی سوال میکنی .

کاربر شهرسختافزار

کاربر شهرسختافزار

از تمام دوستان به خاطر راهنمایی متشکرم .من این برد را یعنی p5q با یه سی پی یوی e7300 بستم خیلی توپ کار می کنه . ولی نظر من هم نسبت به مشکل با q6600 همون مسئله ی ولتاژ تنظیمی v core و v رم هست.

کاربر شهرسختافزار

کاربر شهرسختافزار

با سلام به همه دوستان عزیز
من هم با این مادربرد مشکل دارم .
سیستم
cpu q6600
m/b asus p5q deluxe
ram 1+2 gig patriot منظورم یک 1گیگ و یک 2 گیگ هست(که سر این هم داستان دارم)
vga 9400 lead teak win fast
power 530 green real
hdd 500 gig maxtor
مشکلم اینه که سیستم کند کار میکنه و بعضی اوقات که میاد بالا صفحه آبی و سریعا ریست میشه.
موقع بازی کردن هم همین مشکل رو دارم .مثلا وقتی بازی داره مرحله بعد رو load میکنه به سیستم فشار میومد و صفحه آبی و ریست میشد . با خودم گفتم شاید رم باشه .رم 2گیگ رو کندم وخوشبختانه okشد.
ولی.....
بعد از مدتی سیستم تا می خواست windows رو load کنه دوباره این مشکل تکرار میشد.گفتم شاید مشکل هارد باشه : هار رو فرمت کردم ودوباره ویندوز عوض کردم .همه چیز خوب داشت ok میشد تا اینکه وسط نصب گرافیک دوباره.....
مشکل خیلی سختی گربانم رو گرفته . مغزم هنگ کرده .نمیدونم چه کنم.
الان تنها چیزی که به مغزم میرسه اینه که بایوس رو up کنم (شاید ولتاز برق تو این بایوس تنظیم نیست )
و یه سوال دیگه اگه رم ها یکیشون روی اسلات مشکی و دیگری روی اسلات زرد باشن احتمال این هست که باعث ریست بشن؟
|  | 

سلام منم مادربرد P5Q دارم اون صفحه آبی که میاد مال رمه مادربرد من هم همین مشکلو داشت بایوسو که آپدیت کردم درست شد اما رمم دیگه درست نشد تا یه کم تحت فشار قرار بگیره سریع صفحه آبیه میاد
گفتم شاید هنوز مشکل از مادربردم باشه رممو رو چند تا سیستم تست کردم اما دیدم نه از رمه . قبل از رم خودم یه رم دیگه هم رو سیستمم بود که همونم مثل این خراب شد (البته این دو رم قبل از آپدیت بایوس رو سیستمم بود )
nima_hl (13-12-09)

کاربر شهرسختافزار

کاربر شهرسختافزار

حسین جان مرسی از اینکه جواب دادی.
من یه رم patriot 2 gig داشتم دقیقا مثل رم تو خراب شد و دیگه درست نشد دادم گارانتی یکی دیگه دادن بهم.
شما چطور up کردی؟ .منم این کارو بکنم شاید درست بشه.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks