شما از آخرین ورژن cpu-z استفاده کن ببین درست نشون میده یا نه
سلام بر همه
این مشخصات سیستم من هست
windows 7 x64
cpu i7 860
motherboard asus p7p55d deluxe
عکسی از cpu-z من
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان سوال من این که هست در cpu-z در قسمت voltage برای من voltage cpu نشون داده نمیشه و همچنین در قسمت instructions نوشته ها با مدل اصلی cpu متفاوت هست .
من آخرین بایوس رو هم آپدیت کردم و تغییری ایجاد نشود چون من خودم سیستم رو بستم می خواستم ببینم در جایی اشتباه عمل کردم یا ایراد از جایی دیگه است.
لینک ولید هم در امضای من موجوده .
|
|
شما از آخرین ورژن cpu-z استفاده کن ببین درست نشون میده یا نه
DX400
moreb (05-04-10)
والا همونطور که تو عکس پیداست من از ورژن 1.54 64 بیت استفاده کردم .
من فکر نمیکنم مادر برد ایرادی داشته باشه چون الان 4 5 ماهی هست دارم استفاده میکنم و زیر لود های سنگین هم هشکلی نداشته.
ممکنه باید جامپری روی مادر برد رو عوض کرد یا نیمدونم چیزی شبیه به این؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PUMAOC (05-04-10)
بله ببخشید ! درسته من عکسها رو باز نکردم ورژن رو روی همین عکسهای کوچیک 1.51 دیدم !
DX400
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز از ورژن 1.53 64 بیت استفاده کن ولتاژ رو نشون میده مشکلی نداره
ripek (05-04-10)
تست کردم ولی هیچ چیزی تغییر نکرد ولی تو ترم افزار PC Probe II که ماله خوده مادر برد هست ولتاژ cpu رو میزنه و با نرمافزار HWiNFO32 تست که کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تمام اون instructions هارو نشون میده , ولی در cpu-z نمایش نمیده .
موندم ایراد از cpu-z هست یا ایراد از جایه دیگست.
اینم یه عکس از 860 که از internet گرفتم و در اون همه چیز نرمالهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
HWBOT SSA Member
سلام
ولا منم یه 860 دارم اما با تمام ورژن های cpu z هیچ مشکلی نداره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اجیبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید جالبه ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید مال بچ نامبرت باشه. چون یه 5200 دارم دما رو نشون نمی ده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Khornaf (06-04-10)
نیمدونم چرا اینجوری هست ا؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونه باعث این کار مشکل سخت افزاری باشه ؟!
والا من به این سیسم خیلی فشار آوردم ولی جایی به مشکل بر نخوردم. اون دوتا مشکل که در cpu-z هست توی برنامه های دیگه درست کار میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام. تو قسمت دستورالعمل ها (Instructions) که همه چیز عادیه. فقط به جای اینکه بیات یکی یکی بنویسه SSE - SSE2 -SSE3 - SSSE3 - SSE4.1 - SSE4.2 از یه SSE فاکتور گرفته و به صورت SSE ( 1 - 2 - 3 - 3S - 4.1 - 4.2 نوشته! پس مشکل خاصی وجود نداره و فقط با کلاس ترش کردن که جای کمتری بگیره! این تغییر در ورژن جدید به وجود آمده و الان که همین نسخه رو گرفتم دستورالعمل های پردازنده من رو هم به همین فرمت نوشته بود. پس از این بابت خیالتان راحت! اون شاتی هم که از اینترنت گرفته بودید مربوط به نسخه ی 1.52 هست که این تغییر در آن نسخه هنوز اعمال نشده بود.
در رابطه با ولتاژ هم همیشه این رو بدونید که وقتی در فقط یک نرم افزار چنین ایرادی وجود داره و در هیچ نرم افزار دیگری اینگونه نیست ، به احتمال بسیار قوی مشکل از همان نرم افزار هست. چون اگه سخت افزاری باشه پس در هیچ برنامه ای نباید ولتاژ نشون داده بشه.
با این حال من نسخه 1.52 64-بیتی رو که هنوز این تغییرات در اون اعمال نشده بود براتون آپلود کردم. دانلود کنید و یه شات ازش بزارید. شاید در نسخه قبلی ولتاژتون رو هم نشون بده.
موفق باشید.
Khornaf (06-04-10)
بله دقیقا همون طوری هست که شما میگید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو نسخه جدید طرز نوشتنش عوض شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد voltage هم مطمعن شدم مشکل نرم افزاری هست و شاید cpu-z نمیتونه اون قسمت رو درست تشخیص بده.
دوستانی من میخوام برای این cpu یه فن خوب بگیرم و گفتم تاپیک جدید نزنم و همینجا مطرح کنم
مصرف من هم نرمال هست و نمیخوام رکورد بزنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی بدم نباشه اگر یه موقع خواستم وربرم بهش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بودجم هم برای این کار نهایت 90 تومن هست...
Computex (06-04-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks