لینک انجمنی که گذاشته بودید حذف شد . مشکل باید در همین انجمن مطرح کنید .
مشکل در بازی assassins syndicate
با عرض سلام من این بازی به همراه آبدیت 1.31 نصب کردم و مشکل من این است در بعضی اوقات بازی گیر میکنه بعد از رسیدن به 4 درصد مراحل وقتی داخل بازی میشم میخوام بازی کنم ارور stop working میده و در برخی اوقات این ارور دیرتر پیش میاد
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 06-06-16 انجام شده است علت: اضافه کردن توضیحات
MrDaniala
|
Aaron Swartz (06-06-16), designme (06-06-16)
و هنگامی که سوار کالسکه میشم هی گیر میکنه تا وقتی که ارور stop. Working بده و باید بیشتر پیاده برمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
MrDaniala
درایور کارت گرافیک رو مطمن شو که آپدیته، تنظیمات بازی رو رو مینیمم بذار و برای ویندوز 10 compatibility روی windows 7 باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amiras.aa661 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویرایش: همیشه بصورت run as administrator بازی رو اجرا کن
آخرین ویرایش توسط designme در تاریخ 06-06-16 انجام شده است
گاهی سکوت بلندترین فریاد است
و زمان صادق ترین قاضی...
پس در درگاه زمان سکوت میکنیم
شاید
حکمی به نفع ما صادر شود
AMD>INTEL (06-06-16)
درایوم آپدیت نیست ولی قبلا بازی میکردم اینجوری نمیشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط designme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
MrDaniala
amigames (06-06-16)
|
amigames (06-06-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks