درود دوست عزیز
یکی از وسائل USB اتصالی و یا مشکل داره، از این رو بجز کیبرد و ماوس همه رو جدا کنید.
بعد از این کار وارد بایوش شوید و یکبار تنظیمات رو ذخیره کنید(با f10(
با سلام
مادربورد ASUS H61M-C دارم.
زمان روشن شدن سیستم کلا وارد ست آپ نمیشه و فقط روی این پیغام میمونه و خاموش میشه
PLEASE ENTER SETUP TO RECOVER BIOS SETTING
USB DEVICE OVER CURRENT STATUS DETECTED
SYSTEM WILL SHUT DOWN AFTER 15 SECOND
ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه
|
درود دوست عزیز
یکی از وسائل USB اتصالی و یا مشکل داره، از این رو بجز کیبرد و ماوس همه رو جدا کنید.
بعد از این کار وارد بایوش شوید و یکبار تنظیمات رو ذخیره کنید(با f10(
سلام دوست من
اینکار رو چند بار کردم
کیبورد رو عوض کردم . کلا کلید DEL و F2 هرچی میزنم جواب نمیده و میاد سر این پیغام
اتصال داخلی پورت usb دارید . سیستم رو خاموش کنید . برق رو جدا کنید . با اسپری خشک پورت رو تمیز کنید . جواب نداد باید بفرستید تعمیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nafistg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این اسپری خشک رو میشه لینکش در سایت بدهید ببینم چه نوع است؟
بعد برای تمام قطعات الکترونیکی در کامپیوتر و وسایل الکترونیکی میتونیمن استفاده کنیم؟ و تمیز کنیم؟ یا فقط برخی قطعات؟
برخی ها به بلوور کفایت میکنند و میگن اسپری لازم نیست و ممکنه بدتر خراب شود
قبل اسپری و کارای دیگه، کانکتور Usb های پنل جلویی کیس رو جدا کنید شاید اتصال از اون باشه.ماوس و کیبرد رو هم جدا کنید
|
دوست عزیز
کانکتوهای جلو را چک کردم مشکل از همونا بود و حل شد
خیلی ازتون ممنونم
خدانگهدار
اسپری خشک پرفکت و ناهید رو تمام لوازم الکترونیکی ها دارند . برای شستن انواع برد و کانکتور استفاده میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
life24 (28-04-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks