هاردت رو با نرم افزاری مثلHDD.Regenerator از ریشه پاک کن و دوباره پارتیشن بندی کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط R EZ A برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
هاردت رو با نرم افزاری مثلHDD.Regenerator از ریشه پاک کن و دوباره پارتیشن بندی کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط R EZ A برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
R EZ A (06-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اگه این کار بکنه چی میشه......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من مادربرد شما چیپش ویا هست پس موقع نصب ((ویندوز ستاپ))باید کلید f6 رو بزنی بعد خودش تو مرحله بعدی فایل رو میخواد که معمولا تو فلاپی هست و آدرس رو میدی و بعد کپی و..........
R EZ A (06-01-10)
مشکلم فقط با هارد های ساتا نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با درایو های ساتا هم همین مشکلو دارم
با این راه حل شما مشکل درایو ها هم حل میشه؟
کاربر شهرسختافزار
من اولین باری که روی یه مین با چیپ ویا تست کردم هنوز oddساتا نبود ولی بنظرم بعد از نصب ویندوز شناخته بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط R EZ A برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مورد رو تو یه مین msi سوکت 939 هم با چیپ ویا تجربه کردم دقیقا اون هم همین مشکل رو داشت
چیپ های uli هم همنطور هستند
R EZ A (06-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks