سلام
یک مشکلی برای من پیش اومده که شدیدا درگیرش شدم و تقریبا داره اذیت می کنه . من یه سیستم دارم با مشخصات زیر
CPU : Intel Core(TM) i5 3550 Ivy Bridge 3.30 GHz
Motherboard : Gigabyte P75-D3
Graphic Card : Gainward GeForce GTX 550 Ti 1 gig DDR5
Ram : 2*4 Gig Patriot Games II
Power : Green GP485B-US
که اینا رو حدودا یک ماهه بستم و یک هارد قدیمی : Maxtoor STM3500320AS 500 gig
داستان اینجاست که من روی این یه ویندوز Seven Home Primum 64 Bit داشتم و کلی نرم افزار نسبتا سنگین مثل Visual Stadio 10 و Photoshop CS5 و Corel و امثالهم + یه سری بازی نسبتا سنگین مثل batman arkham city و Pes2013 و امثالهم و بدون هیچ مشکلی اینا رو ساپورت میکرد و مشکلی هم نبود . فقط گاهی یه صدایی خش دار مثل لوله ای که توش هوا باشه از کیس میومد که فکر می کردم مال فن کیس هست و بعدا فهمیدم صدای هارد بود . ولی بطور کلی مشکلی نبود .
تا اینکه حدود یک هفته پیش من اشتباها برات تست ویندوز 8 ، اینو تو درایو D ریختم و فایل های سیستمی و نرم افزاریم از بین رفت و ناچارا مجبور به نصب مجدد ویندوز شدم ، این بین بخاطر وصل بودن تعداد زیاد یو اس پی با منوی بوت و بایوس به مشکل خوردم و البته چون اون موقع نمی دونستم مشکل از کجاست در این بین باتری مادربرد رو هم در آوردم و سر جاش گذاشتم و البته کمی هم ضربه ملو :D:D به هارد زدم که صداش کم شه و تقریبا هم شد .
بعد از این ویندوز سون ریختم و درایور ها و نرم افزار ها رو نصب کردم تو رویه ، حس کردم سیستم کمی کنده ، اما ادامه دادم تا اینکه کار رو با سیستم شروع کردم ، از همون اول بسم الله شروع کرد به لگ دادن ، تو کار با فایرفکس و نرم افزار هایسبک و حتی تو یه بازی ساده مثل General هم که با رم 64 مگابایت و گرافیک 32 هم جواب میده شروع کرد به لگ دادن های شدید ، تا جایی که گاهی تو کارای عکسی تو اکسل 2010 و photo shop سیستم 30 ثانیه طول می کشه تا هر کارو انجام میشه و حتی گاهی فیریز های 5-20 ثانیه ای می کنه . حتی تو یاهو مسنجر هم گاهی فیریز می کنه سیستم
با اینکه CPU Use کمتر از 30 درصده معمولا و رم یوز هم حدودا 25-35 درصده ، اما این لگ ها ادامه داره و حتی وقتی که فکر کردم ویندوز سیستم خوب نصب نشده و اما وقتی مجددا نصب کردم هم با اینکه یه کمی بهبود پیدا کرد ، اما هنوزم این مشکلات رو دارم .
تستی هم که تا حالا کردم با هارد Tune بوده که همه چی طبیعی بوده جز یه تست helath به نام Spain Retry Count که زرد رنگه و جلوش هم warning هست و دیگر هیچ که عکس هاشم میزارم .
تقریبا تست های دیگه هم گرفتم پراکنده که مشکلی نبوده و انتظار هم همین بوده با قطعات نو ،
یه دوستی گفت که مشکل ممکنه از درایور هات باشه که با توجه به اینکه قبلش سالم بوده کمی شک کردم و آپدیت نکردم هنوز . که احتمالا به زودی اقدام می کنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهشا در صورتی که تجربه مشابهی دارید و یا می دونید مشکل از جاهای دیگه باشه کمک کنید ، ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks