:1. (28):نقل قول:
سیم های پاور و ریستارت و .. و یو اس بی 2 و 3 و هارد و دی وی رایتر رو از پشت رسوندم ولی این سیم های دیگه نرسید.
مشکل از دما نباشه اولویت بعدی چی هست؟
ممنون از شما
Printable View
:1. (28):نقل قول:
سیم های پاور و ریستارت و .. و یو اس بی 2 و 3 و هارد و دی وی رایتر رو از پشت رسوندم ولی این سیم های دیگه نرسید.
مشکل از دما نباشه اولویت بعدی چی هست؟
ممنون از شما
دما که صد درصد بالا بود . دمای پردازنده بالا بود .نقل قول:
عرض کردم باید بایوس اپدیت بشه
تو عکس ها نگاه کنید موقع بازی فرکانس سی پی یو اومده پایین . از دما هست؟یا از رم ؟ یا ؟؟نقل قول:
برو تو بایوس بردت و گزینه EIST را غیر فعال کنید .نقل قول:
- - - Updated - - -
برو تو بایوس بردت و گزینه EIST را غیر فعال کنید .نقل قول:
ممنون . . . . . . . . . .نقل قول:
سلام رفقا من این مشکل داشتم و همین الان فهمیدم فقط بخاطر داشتن دو تا حافظه گرافیکی همزمان بود که دیفالت ویندوز من روی حافظه گرافیکی سی پی یو تنظیم شده بود که من به صورت دستی با کلیک راست کردن روی دسکتاپ و رفتن به nvidida control panel و از طب configure surround,physx حافظه گرافیکی رو روی انویدیا قرار دادم و مشکل حل شد . امیدوارم به شما هم کمک بکنه این این کار پاینده باشیدنقل قول:
سلامنقل قول:
اگه گزینه ی تنظیمات گرافیکیِ ویندوز برای بازی یا برنامه ای را دست نزده باشید که در این صورت روی حالت اتوماتیک هست ، ویندوز خودش وقتی پروسه ی سنگینی که گرافیک مجتمع از پس اش برنیاد را روی گرافیک مجزا میبره . مگر اینکه فرضا درایور گرافیک مشکل یا باگ ای داشته باشه که خیلی احتمالش ضعیفه .
یا اینکه خودتون بصورت دستی روی کارت گرافیک مجتمع برای اون بازی تنظیم کرده باشید .
بعد طرف میگه که از 40 تا 50 درصد از گرافیک مجزا اش استفاده میشه .
طبق گزارش شون که میگه در بازی call of duty این لگ شون بیشتر و رم شون بیش از 80 درصد پر میشه ، به احتمال زیاد ، مشکل از کمبود رم شون هست که حداقل تا 12 یا بهتر اینکه 16 گیگ ارتقاء پیدا کنه .
هر چند پردازنده اش (i5 7500) که 4 هسته ی فیزیکی و 4 هسته ی منطقی با فرکانس 3.4 داره ، برای اغلب بازی ها بصورت متوسط (منظورم تنظیمات متوسط نیست) ، بد نیست اما بازی هایی که بیشتر از این تعداد هسته نیاز داشته باشن ، بسته به میزان پردازش ، ممکنه در اون لحظه ، پردازش اش کم بیاره و در اون لحظه (یا لحظات) باعث ایجاد لگ بشه .
ایده آل تر این بود که پردازنده ای با 4 هسته ی فیزیکی و 8 هسته ی منطقی با فرکانس بالاتر میداشتن (مثل i3 10100 یا i3 12100) . در حالت خیلی ایده آل که برای ایشون مناسب نیست ، پردازنده ی 6 هسته ی فیزیکی با 12 هسته ی منطقی مثل i5 12400 .
قطعا هم بسته به میزان سطح تنظیمات اون بازی داره که کارت 1060 ، بازی های روز (معمولا پس از 2020) را میتونه در تنظیمات medium تقریبا اجرا کنه .
و قطعا هم بسته به تنظیمات بازی که فریم دهی را محدود و قفل نکرده باشن .
و همچنین اگه مشکلات نرم افزاری (ویندوز و درایور و حتی باگ بازی) نباشه که احتمالا این نیست .