واقعا ممنون از شما.!نقل قول:
سالم باشید.
Printable View
واقعا ممنون از شما.!نقل قول:
سالم باشید.
مهمترین مسئله دمای پردازنده بود که استاد گفتند و افزایش رمنقل قول:
درکنار این ها یک فن برای کیس خیلی کمه.با توجه به طراحی کیستون یک الی 3 فن از جلو و بغل باید هوارو بکشن داخل کیس و با 2الی 3 فن از پشت و بالا بدن بیرون مثل این عکس
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من فکر میکردم فن خود کیس و فن سی پی یو کافی هست .خوب شد گفتید وگرنه ممکن بود خراب هم بشه.نقل قول:
ممنون از شما . حتما 5 تا فن میگیرم با یک کولر خوب . ممنون
سلامنقل قول:
یک خنک کننده GRANN NUTOS 400 گرفتم با 5 تا فن 12 البته یکیش بخاطر حجم کولر جا نشد تو کیس موند رو دستم:lol:
الان دما چطوره؟؟؟خوبه یا بازم بالا هست؟
در محیط ویندوز و گیم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
الان فن عوض شده ؟ من تفاوت خاصی نمیبینم . خنک کننده را درست نصب کردی ؟نقل قول:
بایوس مادربرد هم اپدیت کن با msi live update 6
با اجازه اساتیدنقل قول:
به نظرم توی شاتی که گذاشتی کاملا مشخصه که حافظه رم گلوگاهه ، مشکل لگ زدن میتونه بخاطر همین مسئله باشه
بله طبق راهنما نصب کردم . خمیری که داشت تقریبا خیلی کم زدم چون نوشته بود لایه نازک بزنید.نقل قول:
عکس بگیرم؟
.نقل قول:
رم که کامل پر نمیشه.
رم سینگل انداختم . میتونه مشکل باشه؟
با CORETEMP در هر دو حالت بگیر . یا خمیر کم زدی یا خمیرش خوب نیست .نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:خمیر رو خود فن بود تو سرنگ اونو زدم .نقل قول:
این الان خوبه ولی بعدا خمیر z9 بگیر و جایگزین کن با این خمیر تا نتیجه بهتر بشهنقل قول:
متاسفانه خیلی بد اسمبل شده . تمام کابل ها تو کیس ول هستند و باعث گردش درست فن را گرفته باید مرتب کنی .
بایوس هم حتما اپدیت کن