Optimus Prime (21-04-15)
يك فلاش 16 گيگ دارم كه كلي برنامه ريختم توش و بعد از نصب ويندوز برنامه ها را با اون براي مشتري نصب ميكنم
مشكل اينجاست كه ويروسي شدن اون و در نيتجه ويروس كشي وقت زيادي از من مي گيره
خيلي از روش هايي را هم كه گفتند انجام دادم تا فلش Read only بشه اما فقط روي همون سيستم كه اين كار انجام ميشه Read only ميشه و روي سيستم هاي ديگه اينطور نيست
لطفا يك روش امتحان شده و صد در صد كه فلش مموري را از تغيير اطلاعات محافظت كنه به من معرفي كنيد
Optimus Prime (21-04-15)
|
M3RS4D 50062 (21-04-15), mmce (24-04-15), Optimus Prime (21-04-15), SajjadKhati (21-04-15), tanshat (21-04-15)
انجام دادم ولی خواهش میکنم راه برگشت را هم بهم یاد بده چون آموزش فقط readonly را یاد میدادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mmce (24-04-15)
DISKPART> attributes disk clear readonly
attributes disk clear readonly
mmce (24-04-15)
اين روش روي كامپيوتر ديگه بي اثره متاسفانه
ظاهرا هيچ راهي وجود نداره
M3RS4D 50062 (21-04-15)
یه موردی بود که با خود ویندوز یه فایل میخواست هم اندازه فضای خالی فلش. که حتی 1 بیت هم خالی نمیموند و حتی دیگه فضایی نمیموند برای اجرای ویروسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان سرچ میکنم ,پیدا کردم همینجا میزارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
maysamsina (21-04-15), mmce (24-04-15)
|
تو کامپیوتر دیگه هم شما تا وقتی دستور clear readonly رو نزنی فایل داخل فلش کپی نمیشه .بعد اون دستور باید exit رو تایپ کنی که تغییرات اعمال بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (21-04-15), maysamsina (21-04-15), mmce (24-04-15)
من همه روش ها را انتخاب كردم متاسفانه فايده اي نداره
در ظاهر فلش قفل هست اما كامپيوتر جديد كه وصل ميشه بايد اين دستور Disk part اول داده بشه و معلومه وقتي وصل بشه اتوماتيك ويروسي شده
فکر کنم بعضی فلش ها همراهشون برنامه ای هست که این کار را انجام میده اما اسمش را نمیدونم
برنامه نیست . بیشتر کلید رایت پروتکت دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks