باطری مادربرد رو در بیار بعد از 5 دقیقه پس بزار سر جاش ببین جواب میده یا خیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط love_pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سلام رفقا شرمنده مجدد مزاحم شدم
دوستان یک مادربورد msi k9agm2 بود موقع نصب ویندوز ریست میشد سوکتAMD
اشکال از پاور و رم هم نیست چک کردم
رفتم توسایت msi ابدیت بایوس را گرفتم
دو مدل بود
K9AGM2-F / L
K9AGM2-FIH
http://asia.msi.com/index.php?func=s...table=download
مدل K9AGM2-F / L را گرفتم و بایوسا اپ کردم
بعد که پاک کرد و رایت کرد دیگه بالا نیومد
چیکار کنم؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنونم
|
|
باطری مادربرد رو در بیار بعد از 5 دقیقه پس بزار سر جاش ببین جواب میده یا خیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط love_pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
به کجا میرسه ریست میشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط love_pc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
قبلا این کارم کرده بودم نشدباطری مادربرد رو در بیار بعد از 5 دقیقه پس بزار سر جاش ببین جواب میده یا خیر
اون مشکل اولیه بود موقع نصب برنامه و بازی و .. وقتی فشار رو سیستم بودبه کجا میرسه ریست میشه؟
ریست میشد
گفتم بایوس را اپ کنم چون بعضی مواقع هاردا میشناخت بعضشی مواقع نه
هاردم نو بود
این شد که دیگه بالا نیومد؟
مشکل از بایوس هست یا چیپ؟
میشه عوض کرد
ممنونم دوستان
مشکلی همچین جدی نیست
اگه نتونستی نرم افزاری مشکلشو برطرف کنید
ببرش گارانتی پروگرام میکنه برات چیپش رو خالی میکنه یا یکی دیگه میزاره حله
من این مشکل رو همیشه با ر س ی ور دارم با یه پروگرام حل حله
تو بعضي از موارد پيش مياد . بايد بايوس برات پروگرام كنند . ببري ماتريكس سريع برات رديفش ميكنن
Haroon (02-03-10), love_pc (02-03-10), ripek (27-02-10), Saeed-Milan (27-02-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Haroon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوستان ممنوم از كمكتون
از اون روز دستم بنده
بردم يك جا امروز فردا كرد
امروز گفت نشد
گمونم نتونست
بايد چيكار كنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسي
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks