نظرتون در مورد AMD Athlon 64 X2 3800 Socket AM2 / AMD Athlon 64 X2 3600 Socket AM2 / P4 - FULL - LGA - Pentium D , Dual Core 64 bit - 3.4 Ghz
چيه ؟؟؟؟؟؟؟
نمي دونم كدوم را بخرم
:25:
هر كدومش چقدره ؟ ( قيمت )
کاربر شهرسختافزار
نظرتون در مورد AMD Athlon 64 X2 3800 Socket AM2 / AMD Athlon 64 X2 3600 Socket AM2 / P4 - FULL - LGA - Pentium D , Dual Core 64 bit - 3.4 Ghz
چيه ؟؟؟؟؟؟؟
نمي دونم كدوم را بخرم
:25:
هر كدومش چقدره ؟ ( قيمت )
|
|
من که فقط بهت اینتل را توصیه میکنم. (خواهشمندم کسی دریان زمینه بحث بیخودی را نندازه)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط k1
من 12 شهریور برای سیستم خودم برای اون مدل اینتل که نوشتی 195 هزارتومان پول دادم. ولی خب اونموقع تازه اومده بود. و حتما باید گران باشه ولی الان ارزانتر شده شاید بشه حدس زد قیمتش تا 16- هزارتومان هم پایین اومده باشه.
در ضمن عنوان تاپیک را ویرایش کنید. اصلا مناسب نیست.
با تشکر
कभी हार
ضمن تبریک به شما به خاطر عضو شدنتون ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط k1
عزیزم باید بگم عزیزم شما بعدا می خوای آپگرید کنی یا خیر ؟ حداکثر بودجتون چیه ؟
ببین بین این ها در حالت معمولی به نظر من 3600X2 AM2 از ای ام دی بیشتر از همه هم می ارزه و هم کیفیتش خوبه و هم قیمتش 125 تومنه ! اما 3800 دو هسته ای ای ام دی قدرتی تقریبا در همین حد داره اما بسیار گرون تر هستش حدود 30 هزار تومن!
پنتیوم دی که اصلا سراغش نرین که اگه بنا به این قیمت باشه هم ای ام دی خوب هست و یکم بالاترش Intel Core2 Duo E6300 .
باتشکر شهریار:23:
Administrator
در ادامه صحبتهای شهریار جان باید بگم که :
به نظر من شما میتونید یه AMD AM2 3600 رو بگیرید و بقیه پولی که میخواید هزینه کنید رو صرف خرید یا ارتقاء قطعات دیگه ای مثل رم یا گرافیک بکنید ...
اگه هم که رم و گرافیکتون در سطح خوبیه پیشنهاد میکنم که یه خورده دیگه پول بذارید روی بودجه تون و یه Intel Core 2 Duo E6300 بگیرید ...
شما اگه بودجه کلی و قطعاتی رو که میخواهید بخرید رو بگید ممنون میشیم !
عضویتتون رو هم صمیمانه تبریک میگم ....
سپاس
کاربر شهرسختافزار
بسيار متشكرم
به نظر من amd 3800 x2 از نظر سرعت از مدل 3600x2 بهتر چون کش ان 1میگ است البته اینتل بد نیست یک مقدار گرانتر از ای ام دی است(البته مدل 3600x2 که من در بازار دیدم کش ان 256 ینعی در هر هسته بود )
|
|
Administrator
شما کدوم مدل اینتل رو در نظر دارید که این رو گفتید ؟البته اینتل بد نیست یک مقدار گرانتر از ای ام دی است
سپاس
Trance (03-04-07)
منظور من مدلهای پنتیوم D البته بعضی مدلهاش وگرنه اینتل دو هسته ای ان محشره (dual Core ) البته مدلهای دوهسته ای ای ام دی (amd X2) از نظر سرعت کم نداره و با مقایسه از اینتل کم نمی اره مگر بطور محسوس اونم در بعضی از تستها ی برنامه های یا گیمها مخصوصا سری جدید Amd X2 6000 که با فرکانس کاری بالا کار میکنه
कभी हार
عزیزم به نظر من اصلا پنتیوم دی ها ارزش خرید ندارند مگر اینکه شما بخواین بعد به Core 2 ها آپدیت کنید . میدونید چرا ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون از نظر قدرتی و دما بسیار بالاتر از X2 های ای ام دی هستند . اما Core 2 Duo اینتل از همه نظر قوی تر هست و پایین ترین قیمت اون ها ماله پردازنده E6300 هست که 181 تومن قیمت داره ...
موفق باشید
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Trance (05-04-07)
مدیر انجمن سخت افزار
به نظر من هم AMD Athlon 64 X2 3600+ خوبه و تو بازار تهران 105.000 تومان به فروش می رسه.
To improve is to change. To perfect is to change often
Trance (05-04-07)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks