با تعويض سي پي يو مادربورد ايسوس خودم بايوس اپديت كردم
تو محيط بايوس با ezflash bios
ولي ديگه سيستم بالا نيامد و تصوير ندارم و حتي نمي نونم به محيط بايوس برم كه اصلاح انجام بدم
چكار بايد بكنم
ايا مادر بورد من سوخت
کاربر شهرسختافزار
با تعويض سي پي يو مادربورد ايسوس خودم بايوس اپديت كردم
تو محيط بايوس با ezflash bios
ولي ديگه سيستم بالا نيامد و تصوير ندارم و حتي نمي نونم به محيط بايوس برم كه اصلاح انجام بدم
چكار بايد بكنم
ايا مادر بورد من سوخت
|
|
کاربر شهرسختافزار
درود.
مدل مادربردتون چیه؟
باطری مادربرد را خارج کنید و سپس با یک تیکه سیم(یا یک مقاومت 100 اهم) دو طرف اتصال جای باطری را به هم متصل کنید.
بعد جامپر Clear cmos را هم برای مدت یک دقیقه فعال کنید.
نتیجه را اعلام کنید.
مادربردتون نسوخته،فوقش باید آیسی بایوس را مجدد پروگرام کنید که نهایت 10 تومن بیشتر خرجش نیست.
Aliover (22-11-12), arashghazali (22-11-12), Moein (22-11-12)
کاربر شهرسختافزار
سلام ممنون از شما كه پاسخ منو داديدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربورد
http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2/M2NE/
شما اين كارو ميكنيد
کاربر شهرسختافزار
اگر همشهری باشید رایگان براتون پروگرام میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arashghazali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیسی بایستون سوکتی هستش که راحت هم از جاش بیرون میاد.
در ضمن،در مورد این تعویض cpu که گفتید،بیشتر توضیح بدید.CPU قبلیتون چی بود؟ مدل CPU جدیدتون چیه؟ در حین تعویض CPU،ضربه به مادربرد وارد نشد؟ بعد از تعویض CPU مادربرد تصویر داد یا خیر؟
arashghazali (27-11-12), life24 (28-11-12), Moein (27-11-12), nima_hl (27-11-12)
کاربر شهرسختافزار
ممنونم از شما
بله تصوير داد هيچ مشكلي هم نداشت بعد از اپديت به مشكل خوردم
شما تهران هستيد
سي پي يو تك هسته اي athlon 64 3500 بود كه با atlon x2 تعويض كردم
کاربر شهرسختافزار
خیر،متاسفانه تهران نیستم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arashghazali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arashghazali (28-11-12), life24 (28-11-12), Moein (27-11-12), nima_hl (27-11-12)
|
|
با تشکر از مظاهر گرامی بنده تهران هستم . خواستید هماهنگ کنید تا بایوس را براتون پروگرام کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arashghazali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arashghazali (28-11-12), life24 (28-11-12), Moein (27-11-12), Over_Cracker (27-11-12)
کاربر شهرسختافزار
مقاومت ١٠٠ اهم بيشتر توضيح بديد ممنون
کاربر شهرسختافزار
Moein (27-11-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks