مهندس من با یک رم تست کردم یک نیم ساعتی خوب کار کرد، تست گرفتم تو PC Wizard و 3D Mark آخ نگفت (قبلا هم همین جوری بود وقتی رو حس بود دیگه اذیت نمی کرد)
دمای CPU بیشتر از 45 نشد چون روش یک فن درست حسابی گذاشتم، بعد نیم ساعت که از پای سیستم بلند شده بودم برگشتم دیده مانیتور سیاهه و تصویر رفته!
ریست کردم دوباره تو لود ویندوز گیر کرد! خرکی خاموش کردم و دوباره روشن کردم بالا اومد

سیستم من گرافیک آنبرد نداره، یعنی رو سیستم CPU گذاشتم نه APU

زمانی که اون رم ریدر اینترنال را وصل می کردم با SafeMode هم بالا نمی اومد، ولی از وقتی جداش کردم گه گاهی وسط کار با ویندوز اکسپلورر صفحه سیاه میشه یا خودش ریست میکنه

در مورد پاور والا من تست نکردم ببینم با پاور دیگه درست کار می کنه یا نه، پاوری در خور 530 گرین ندارم که بجاش بزارم، باید ببرمش بیرون نشون بدم

تا حالا اینقدر درمونده نشده بودم، ، خوشبختانه تمامی قطعاتش گارانتیه و متاسفانه اصلا نمی دونم مشکل از کجاش هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید