راستش من قبلا دو تا هارد داشتم یکی 80 گیگ و یکی دیگه 500 گیگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
500 گیگه به حول و قوه الهی بدسکتور افزایشی شد، فقط تو ویندوز 7 پیغام می داد و می گفت دادش این هاردت رفتنی هستش، یک بار هم دادم بیرون درستش کنن ولی بنده خدا گفت که این هارد، هارد بشو نیست
الان دیگه تو ویندوز نمی شناسش
حدود یکی دو هفته فقط با اون هارد 80 گیگی که تا دماغاش پر شده بود کار می کردم، مشکل هنگ کردن از همین موقع دیده می شد ولی خدا وکیلی صفحه آبی و ریست نداشتم
تا اینکه زد و هارد ارزون شد من هم نامردی نکردم یک رفیق 1 ترابایتی SATA III گذاشتم تنگش، ولی بازم مشکل هنگ داشتم
80 گیگابایتی رو شوت کردم بیرون ولی بازم هم حل نشد
من خودم از این شوت پوتی ها نیستم، رم ها رو تست کردم، هارد رو تست کردم، CPU و GPU رو تحت بار گذاشتم آخ نگفت، ولتاژها را چک کردم تلورانس کمی داشتند
یکی از دوستانم گفت مشکل از سیستم عاملت هست، ورژنشو عوض کردم، XP و Seven هر دو نسخه x64 و x86 رو تست کردم فرقی نکرد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks