ماردبرد بنده Asus B85 Pro gammer هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ماردبرد بنده Asus B85 Pro gammer هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
بایوس رو تا به حال اپدیت کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fanoudi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fanoudi (16-05-15)
کاربر شهرسختافزار
من تازه گرفتم فکر کنم آخرین نسخه باشه ، بایاس برای دو تا مادربرد آپدیت کردم قبل ها برای چی میپرسید ؟ در ضمن نظرتون راجع این مادربرد چیست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین بایوس رو از سایت ASUS دانلود کنید . روش اپدیت هم در سایت شهر سخت افزار در لینک زیر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fanoudi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آموزش کامل آپديت بايوس انواع مادربردها (نسخه جدید)
کاربر شهرسختافزار
من نفهمیدم برای چی الکی وبدون مشکل بایوس رو آپدیت باید کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما گفتید کمی با زمان WAKE UP مشکل دارید احتمالا با اپدیت بایوس احتمال بهتر شدن وجود دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fanoudi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fanoudi (16-05-15)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks