پاور هم قید کنید . به صورت چک با hwmonitor و به صورت دستی ببنید چیپ چقدر داغ میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Al!R3ZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور هم قید کنید . به صورت چک با hwmonitor و به صورت دستی ببنید چیپ چقدر داغ میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Al!R3ZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
معذرت چند روزی نبودم جناب امید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور GP580A-ES گرین هست. تجربه چک کردن میزان داغی شون و مقیاسی ازشون رو نداشتم اما الان بیشتر از چند ثانیه نمیتونم انگشتم رو روی چیپ شمالی و جنوبی نگه دارم داغن.
یک فن سعی کنید در نزدیکی چیپ جنوبی قرار بدید . نتیجه رو اعلام کنید . اگر فن هم ندارید از یک پنکه استفاده کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Al!R3ZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Al!R3ZA (30-11-20)
کاربر شهرسختافزار
انجام دادم مهندس اما امروز دوباره این اتفاق افتاد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلندشدم حرارت چیپها را چک کردم نسبتا سرد بودن و مثل قبل داغ نبودن. اضافه کنم سیستم در حال کار سنگین هم نبود داشت یه ویدیو پخش میکرد.
اگر وارد هستید . برای آخرین کاری برای این برد میشه انجام داد . خمیر حرارتی با کیفیت تهیه کنید و هر دو چیپ را خمیر حرارتیش رو تعویض کنید اگر باز فریز داشتید یعنی یکی از پل ها خراب شده است . احتمالا پل جنوبیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Al!R3ZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Al!R3ZA (04-12-20), Davood2549 (04-12-20)
کاربر شهرسختافزار
میتونم تعویض کنم. فقط برند Deepcool مدل Z3 مناسبه بنظرتون یا چیز دیگه ای استفاده کنم؟ و اگه از پل ها باشه امکان تعمیر نیست؟ میتونه به سایر قطعاتم آسیب بزنه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
z3 خوبه . بعد از تعویض تست کنید . نتیجه را اطلاع بدید .صدمه به قطعه ای نمیزنه به طور مستقیم ولی ریستارت ها بعد از فریز و کرش ممکنه روی هارد تاثیر منفی بگذارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Al!R3ZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Al!R3ZA (04-12-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks