یکیشون . 3 تا آنتی ویروس که روی سیستم نصب نمیکنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم F-SECURE دارم .
ببخشید متوجه نشدم.
F-SECURE و COMODOو AVIRA رو با هم بگیرم یا فقط یکی شون بسه؟
الآن برای سیستمم کدوم رو بگیرم کلاً خیالم از بابت بد افزار راحت باشه؟
با تشکر
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
یکیشون . 3 تا آنتی ویروس که روی سیستم نصب نمیکنندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم F-SECURE دارم .
TechRadar (08-09-16)
پس همون F-SECURE رو با لایسنس بخرم.
بعد آپدیتاش چطوری هستن؟ باید از جایی نسخه جدید رو دانلود کنم. چی کار باید کرد؟
اگه F-SECURE نداشته باشن گزینه هایی دیگه ای هم هست؟
با تشکر.
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
نصب F-SECURE انلاینه . اپدیت ها هم خیلی عالی هر روز دانلود و نصب میکنه . کلا آنتی ویروسی هست که سیستم را بیخودی درگیر نمیکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ترند میکرو هم خوبه .TREND MICRO
TechRadar (08-09-16)
نکته ای در مورد نصبش نیست؟
ببرم خودشون نصب می کنن؟
بعد آپدیت ها رو خودش اتوماتیک دانلود و نصب می کنه چون من همیشه اینترنتم وصله موقع کار با سیستم.
این شرکت ها فقط به شما CD-KEY میدن نصب ندارن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله اپدیت ها نصب میشه اتومات
|
یعنی من نرم افزارو بصورت Trial دانلود می کنم بعد میرم از شون سی دی کی می گیرم درسته؟
بله همینطورهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
TechRadar (09-09-16)
خب.
حالا الآن من بنچمارک و overwiew بگیرم یا ویندوز رو عوض کنم بعد تست بگیرم؟
نظرتون در مورد عوض کردن هارد چیه؟ Seagate Barracuda
اون دفعه هاردتون وضعیت جالبی نداشت . بهتره ویندوز عوض بشه بنچمارک بگیرید . اگر ایراد بود هارد را عوض کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
TechRadar (09-09-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks