هم بنچمارک بگیر هم overviewبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون ویندوز از نظر من ایراد داره
همه چی رو میاره به جز این برنامه. نمی دونم چرا.
با Hard Disk Sentinel بنچمارک بگیرم کافی هست؟
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
هم بنچمارک بگیر هم overviewبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون ویندوز از نظر من ایراد داره
خب.
ویندوز برای گیم چی پیشنهاد می دین؟ نظر خودم رو win7 64 bit هست و یا ویندوز 8.1 blue (که اسمش رو نمی دونم)
چه آنتی ویروس معتبری استفاده کنم؟
از کجا با لایسنس معتبر تهیه کنم؟ تو فردیس هستم.
آدمی ساختهی افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز میاندیشیده است. (مترلینگ)
ویندوز هم 8.1 بلو که گفتی عالیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آنتی ویروس AVIRA FREE نصب کنید .
TechRadar (08-09-16)
|
می تونم هزینه با لایسنس معتبر تهیه کنم. مشکلی نیست. پیشنهادی هست بفرمایین.
بعد ویندوز 8.1 بلو اسم دیگش چیه که بگم برام دانلود کنن؟
ویندوز سنگینی نیست؟ با بازی های روز سازگاره؟ مثلاً کرش دادن و مشکل های compatibility.
میگم مثل ویندوز 10 سنگین نباشه چون ویندوز بهینه ای نیست.
ویندوز 8.1 اخرین نسخه منتشر شده به نام BLUE معروفه . ویندوز بسیار بی دردسریه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
TechRadar (08-09-16)
می تونم هزینه با لایسنس معتبر تهیه کنم. مشکلی نیست. پیشنهادی هست بفرمایین.
لایسنس لازم نیست برای ویندوز .فقط اینترنت سکوریتی تهیه کنید . F-SECURE حدود 32-33 هست لیسانس 1 یکسالشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای آنتی ویروس می گم نه برای ویندوز.
بالاخره avira یا f-secure؟
commodo internet security کرک شده بگیرم یا نه؟ چون تو پیشنهاداتون بود.
F-SECURE ارجینال بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط TechRadar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
COMODO کرک شده نیست . چون یک نرم افزار رایگان هست
AVIRA هم رایگانه .
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks