با بوت HIREN BOOT CD با برنامه HD SENITEL وضعیتش رو به چه شکل میزنه ؟
سلام دوستان من یه هارد سیگیت مدل Seagate Barracuda 7200.12 ST31000528AS 1TB دارم که به هیچ عنوان شناسایی نمیشه در واقع دیگه عمرشو کرده.تو ویندوز و لینوکس و سی دی لایو این دوتا هم شناسایی نمیشه تنها جایی که دیتکت میشه تو بوت همه نرم افزارها مثل MiniTool Power Data Recovery که میتونم به کل داده ها دسترسی داشته باشم ولی سرعت ریکاوری شدیدا پایینی داره یعنی یه فایل 35 مگی رو تو 5 دقیقه به هارد جدیدم انتقال داد حالا دیگه 800 گیگش بماند...فقط میخوام داده هام رو انتقال بدم به هارد جدید و این هارد رو بندازم دور.اگه راهی هست واسه بالا اوردنش تو ویندوز ممنون میشم بگین یا بوت لایو نرم افزاری که سریع فایل رو انتقال بده.(صدای فوق العاده شدیدی از هارد میاد و سرعت بالا اومدن هر برنامه ای تو بوت مثلا MiniTool Power Data Recovery ده دقیقه هست)
Hiren's Boot DVD v 15.2 Restored Edition 1.1 هم دانلود کردم .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
HEXATOR (05-04-15), M3RS4D 50062 (05-04-15), MOSTAPHA_VIP (05-04-15)
10دقیقه صبر کردم تو همین قسمت مونده بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا امید هر کاری کردم از این مرحله بالا تر نرفت بعد از اینم دیگه هارد توسط این برنامه شناسایی نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل فریم ویر دارید . . فریم ویرش رو باید اپدیت کنید . نشد باید با دستگاه PC 3000 باید اپدیتبشه .
http://www.seagate.com/staticfiles/s...2-ALL-CC49.iso
|
اقا امید قبلا این فریم ویر رو اپدیت کردم (قبل از این مشکل) دوباره اپدیت کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به اطلاعات هارد اسیبی نمیرسه؟ (مثلا کل داده ها حذف نمیشه)
روی اطلاعات نمیشه هیچ تضمینی داد همین الانشم . چون دسترسی بهش ندارید . تنها راهش تست اپدیت هست . اگر نشه باید بفرستی برای pc3000برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOSTAPHA_VIP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HEXATOR (05-04-15), MOSTAPHA_VIP (05-04-15)
امید جان به کل اطلاعاتم با برنامه MiniTool Power Data Recovery دسترسی دارم ولی انتقالش طول میکشه اینم عکسی از اطلاعات داخل هاردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتی با یرنامه seagate disc wizard هم شناخته میشه و با استفاده از روش clone میخواستم اطلاعات رو منتقل کنم
ولی این قسمتش حتما باید گزینه اول رو انتخاب کنم تا ادامه عملیات رو انجام بدم
آخرین ویرایش توسط MOSTAPHA_VIP در تاریخ 05-04-15 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks