SajjadKhati (07-04-15)
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
CPU سیستم بنده Intel Pentium Dual-Core E5200 2.50GHZ هست و مشکل اینجا هست که در حالت idle همیشه دمای یکی از هسته های اون نسبت به هسته دیگه 9 درجه اختلاف دما داره (با وجود لود تقریبا مساوی در این حالت...)
البته این نکته رو ذکر کنم در ابتدای راه اندازی سیستم هم وضع به همین منوال هست..چون شاید به این نکته اشاره کنید که قبل از اینکه تمام پروسه های اضافی رو برای بررسی دمای هسته ها در حالت idle ببندم شاید پروسه ای هسته با دمای بالاتر رو درگیر کرده و هسته دیگه لودی نداشته و از این دست موارد...
در این رابطه در جایی شنید بودم شاید با آپدیت بایوس این مشکل رفع بشه و در جای دیگه در مورد اختلاف ولتاژ های هسته های cpu شنیده بودم که باعث این مشکل شاید بشه
حالا می خواستم نظر شما رو بدونم و ببینیم راه حلی برای رفع این مشکل دارید؟ (یک اسکرین شات هم از برنامه HWInfo ضمیمه این پست کردم)
با تشکر
SajjadKhati (07-04-15)
|
در کل این اختلاف حرارت در هسته های مشکل به حساب نمیاد . توی درصد بالایی از پردازنده ها این مورد هست .
مشخصات دقیق تری از مادربردتون بگذارید .
MiladIT (07-04-15), SajjadKhati (07-04-15), SOHR@B (07-04-15)
تشکر از توجه و پاسخگویی سریع شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم 2 اسکرین شات از مین بورد و CPU (برنامه cpu-z)برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل دقیق رو ننوشته . برای اطلاع از مدل دقیق روی مادربردتون رو چک کنید . معمولا کنار اسلات رم یک لیبل هست که مدل مادربرد رو مینویسه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MiladIT برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MiladIT (07-04-15)
اطلاعات صفحه زیر کافی هست یا خیر؟؟ (از روی جعبه مدل اون رو برداشتم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط MiladIT در تاریخ 07-04-15 انجام شده است
ورژن جدید بایوس رو از سایت فاکسکان دریافت و اپدیت کنید . البته همانطور که گفتم مسئله خاصی نیست . که جای نگرانی داشته باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MiladIT برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MiladIT (07-04-15)
|
بایوس رو هم آپدیت کردم با نرم افزار ارائه شده از سایت Foxconn ، ولی تغییری در این مورد حاصل نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته همونطور که شما گفتید به نظر میاد این مورد یه مشکل حساب نشه...
خیر مشکلی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MiladIT برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MiladIT (07-04-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks