توی LCD Poster چه پیامی رو می نویسه؟
توی LCD Poster چه پیامی رو می نویسه؟
CROSSHAIR (04-07-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
واقعا ممنون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به كمكتون نياز دارم.پس احتمال سوختن چيپ بايوس قطعي شده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب دليلش چيه.اوركلاك ويا اپديت و ... چون خيلي وقت بود استيبل شده بود.فقط كنجكاوي برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بيمورد.
در خيلي از ايرادها قبلا نوشته بود.
همين رو يعني cpu int يه همچين چيزي دقيقا نميدونم .چون از صبح بازش كردم .
كلا كلافه ام بايد چيكار كنم .بابا همه چيز روي زمينه حالم داره خراب ميشه.
فقط روي برد يك هولوگرام ويستا پخش رايانه هست.از تاريخ 2007.10 تا 3 سال بعد.كافيه يا بايد چيز ديگه اي هم باشه؟
از رايان صبا خريدم.
در اروميه هم تا حالا نمايندگي نديدم.
جز اواژنگ.كه گيگا كار ميكنه.
چند روز معطلي داره؟
چيكار بايد بكنم به كجا بايد برم .بيام تهران چند روز كار داره.؟
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط CROSSHAIR برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط این اتفاق دلیلش اینه که از تو ویندوز بایوس را آپدت کردی !
منم همینتوری گند زدم دیگه از اونموقعه دیگه با Ez Flash 2 این کار را 100 دفعه انجام دادم مشکلی پیش نیامده !
شما لازم نیست بری تهران من آدرسه ویستا را گیر میارم و به شما میدم و فقط شما برد را به آدرس میفرستی !
و قبلش تلفنی هم صحبت میکنی باهاشون فعلا صبر کنم تا آدرس و شماره تماس را گیر بیارم .
با تشکر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CROSSHAIR (04-07-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks