Aaron Swartz (04-07-16), mohammad- (04-07-16)
Aaron Swartz (04-07-16), mohammad- (04-07-16)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1. هم فن اولیه اینتل 775 که فابریک خودش بود روی همین دور میچرخد، هم فن بعدی اینتل 775 که خریدم. پس مشکل خیلی بعید است که از حداکثر دور باشد.
دلیل دیگرم برای این که میگویم مشکل از این نیست: حتا وقتی از بایاس روی دو حالت دیگر یعنی Optimal و یا Performance Mode هم تنظیم میکنم هیچ فرقی نمیکند.
2. در بایاس قابلیتی هست به نام Q-Fan. وقتی این فعال باشد، سه حالت قابل انتخاب است: Silent Mode، Optimal، Performance Mode.
3. راه نرمافزاریای را که میگویی، معرفی کن.
من قبلاً با نرمافزار Speedfan تلاش کردهام اما فایدهای نداشت. (البته مادربرد من جزء لیست مادربردهایی که این نرمافزار با موفقیت روی آنها آزموده شده، ذکر نشده بود. البته شاید اصلاً روی این مادربرد آزموده نشده است تا موفقیت یا عدم موفقیتش معلوم شود.)
آخرین ویرایش توسط غبار در تاریخ 04-07-16 انجام شده است
|
این فنی که میگویی، آیا چهارسیم است و خودش را با حرارت تنظیم میکند؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(من این نوع فن میخواهم.)
- - - Updated - - -
با چه نرمافزاری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من قبلاً با Speedfan تلاش کردم اما موفق نشدم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط غبار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 سیمه هست و باصدای بسیار کمتر به دلیل طراحیش .
Aaron Swartz (04-07-16)
برای شروع نرم افرار رو دانلود کن از لینک زیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط غبار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد اینترنت رو قطع کن و سریال رو از قسمت help در گزینه register وارد کن
آموزش هم بعد از دانلود و نصب
CPUID HWMonitor Pro 1.23
Aaron Swartz (04-07-16)
گویا 4سیم نیست بلکه 3سیم است، به عکسی که در سایت رسمی DeepCool گذاشته و نیز به لینک دوم نگاه کن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
WINNER S915 DEEPCOOL CPU Air Coolers
Deepcool WINNER S915 cooler specifications, review and features
در لینک اول، عکس نشان میدهد که سهسیم است و فیشش سهتایی است.
در لینک دوم تصریح کرده:;Connector type: 3-pin
Aaron Swartz (04-07-16)
بله درسته سه سیم هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط غبار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (04-07-16)
1. احسنت! ببینم چه خواهی کرد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2. البته الآن پای رایانهی خودم نیستم. ساعت 16 امروز نصبشده در خدمت شما خواهیم بود. هستی ساعت 16؟
- - - Updated - - -
مدل دیگری هست که pwm است اما به 775 نمیخورد بلکه برای سوکتهای ××11 است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعضی فنهای Gelid که به 775 میخورند این قابلیت را دارند، از جمله مدل Gelid Siberian Pro.
میدانی از کجا میشود خرید؟
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط غبار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین الان آموزشش رو می ذارم
1- هر چه سرعت فن رو پایین تر بیاریم دمای سی پی یو به نسبت بالاتر می ره توی نرم افزاری که معرفی کردم دمای سی پی یو رو داره ولی نرم افزار بهتری هم وجود داره که دمای قطعات رو نشون می ده از لینک زیر نرم افزار speccy رو دانلود کن
https://www.piriform.com/speccy/download
در قسمت پایین صفحه دو تا لینک سبز رنگ وجود داره که بهتره از Piriform.com دانلود کنی و بعد از نصب در پنجره باز شده دمای قطعات رو نشون می ده که ما نیاز به دمای سی پی یو داریم (البته گفتم که با خود نرم افزار فن هم می شه ولی ممکنه اشتباه کنی)
عکس زیر رو از گوگل گرفتم و اون قسمتی که دورش قرمز کشیدم دمای سی پی یو رو نشون می ده و باید در موقع این کار این برنامه باز باشه و دما رو کنترل کنیم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در نرم افزار CPUID HWMonitor قسمت فن ها رو به صورت زیر نشون میده
این نرم افزار رو من سریالش رو وارد کردم ولی چون به اینترنت وصل هستم به جای نشون داده اعداد از کلمه trial استفاده می کنه و اگه شما اینترنت رو قطع کنی و یک بار برنامه رو ببندی و دوباره باز کنی دوباره درست می شه
تصویر زیر رو نگاه کن
اون عدد 2303 rpm دور فن سی پی یو رو نشون می ده (در قسمت FANIN0) و برای تنظیم دور فن باید قسمت FANPWM0 رو تغییر بدیم که با علامت قرمز به هم وصل شده
اون عدد 1054 RPM هم مربوطه به فن پاور که به قسمت مربوط خودش وصل شده و اگه شما اشتباهی دور فن پاور رو بیاری پایین به احتمال زیاد قطعات آسیب می بینن
شما باید اول تشخیص بدی که در قسمت FANS PWM کدوم گزینه مربوط به فن سی پی یو شماست و بعد از تشخیص درست روی اون راست کلیک کنی و از منوی CONTROL و MANUAL درصد رو پایین بیاری
در حالت عادی روی AUTO است ولی شما از قسمت MANUAL بزار روی 100 درصد می بینی که فن با آخرین سرعت خودش شروع به کار کردن می کنه و اینطوری می تونی ماکریمم دور فنت رو حساب کنی وبعد با نرم افزار SPECCY دمای سی پی یو رو نگاه کن بعد بزار روی 90 درصد و هم دمای سی پی یو رو نگاه کن و هم ببین صدای فن چقدر کم می شه و همین طور 5 تا 5 تا کم کن تا به عدد دلخواه برسی یادت باشه دور فن رو هم کنترل کنی از قسمت قرمز رنگ در تصویر زیر و اگه رسید به مثلا 1500 تا 1700 فکر می کنم که مناسب باشه
من خودم گذاشتم تا روی 35 درصد درست کار می کنه ولی وقتی رو 30 درصد می ذارم جواب خوبی نمی گیرم شما هم باید کم کم دور فنت رو بر حسب درصد کم کنی تا به نتیجه دلخواه برسی
دوباره تاکید می کنم اشتباهی دور فن پاور رو پایین نیاری و دور فن سی پی یو رو هم که بر حسب درصده کم کم پایین بیاری و دما رو هم با SPECCY کنترل کنی
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 04-07-16 انجام شده است
Aaron Swartz (04-07-16), AMD>INTEL (04-07-16), غبار (04-07-16)
1. نسخهی 1.29.714 از speccy را نصب دارم اما دمای سیپییو را نشان نمیدهد (دمای هارد و سیستم را نشان میدهد). یعنی این قابلیت را از نسخهی بالاتر حذف کردهاند!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نسخهی 1.17.340 را نصب کردم. نشان نمیدهد.
2. البته نرمافزار خود Asus یعنی PC Probe II را هم نصب دارم. به نظرم با دمایی که بایاس نشان میدهد مطابقت دارد. نظرت دربارهی این چیست؟
3. آموزشت عالی است! فقط باید اجرا کنم ببینم تأثیری بر فن من میگذارد یا نه. با Speedfan که موفق نشدم. آرزومندم CPUID HWMonitor Pro 1.23 بتواند کنترل فن را به دست بگیرد.
mohammad- (04-07-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks