سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1. هم فن اولیه اینتل 775 که فابریک خودش بود روی همین دور میچرخد، هم فن بعدی اینتل 775 که خریدم. پس مشکل خیلی بعید است که از حداکثر دور باشد.
دلیل دیگرم برای این که میگویم مشکل از این نیست: حتا وقتی از بایاس روی دو حالت دیگر یعنی Optimal و یا Performance Mode هم تنظیم میکنم هیچ فرقی نمیکند.
2. در بایاس قابلیتی هست به نام Q-Fan. وقتی این فعال باشد، سه حالت قابل انتخاب است: Silent Mode، Optimal، Performance Mode.
3. راه نرمافزاریای را که میگویی، معرفی کن.
من قبلاً با نرمافزار Speedfan تلاش کردهام اما فایدهای نداشت. (البته مادربرد من جزء لیست مادربردهایی که این نرمافزار با موفقیت روی آنها آزموده شده، ذکر نشده بود. البته شاید اصلاً روی این مادربرد آزموده نشده است تا موفقیت یا عدم موفقیتش معلوم شود.)






پاسخ با نقل قول
Bookmarks