برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
دوستان یک کیس گرین دارم که خروجی صدا اون کار نمیکنه
الان بازطش کردم و دیدم که درست خورده به audio در مادربورد و مشکلی نیست
اون درب جلو کیس باز کردم و فیشش رو در اوردم و زدم جا
باز همین مشکل هست
تنظیمات مادربوردی چیزی نداره؟
|
iranch (15-12-16)
ببخشید یعنی چی؟ مشکل از کجاست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میزنم پشت مادربورد مشکل نداره و میخونه
اگر کار میکنه . یک بار درایور را حدف کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور 2.80 را نصب کن
باز صدای جلو نداشتی از کابل کیس یا خرابی فیشش هست .
iranch (15-12-16)
جسارتا این کابل جلو کیس به مادربورد در بازار اسمش چیه؟ بگم چی میخوام..من فک میکنم کابلش مشکل داره..هر چند برای اطمینان از یک کیس دیگه میارم کابلش رو تست میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
کابل front audio از نوع hd audio هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
iranch (15-12-16)
سعی میکنم کمکتون کنم باید فکر کنم توبرنامه Realtek
یه گزینه ای رو فعال کنید سعی کنید نسخه اخرش رو نسب بکنید بعد صداش در میاد
یه تیک گزینه ای رو باید بزنید
تیک زیر را اگر زدید بردارید . البته دیفالتش همین شکل هست .مگر اینکه خودتون تیک زده باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
rrr.png
iranch (16-12-16)
ممنون ولی وقتی اصلا چیزی رو تشخیص نده، اصلا چنین صفحه ای رو برای ما نمیاره
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks