D J V A H I D (30-09-11), MR TASH (15-03-11)
کاربر شهرسختافزار
کیس یکی از اقوام رو آوردن...
وقتی دکمه روشن کیس رو می زنی مانیتور هیچی نشون نمیده . گرچه کیس ظاهرا روشنه .
در کیس رو باز کردم . وقتی دکمه روشن رو می زنم فن سی پی یو شروع می کنه به چرخش اما همون طور که گفتم هیچ چیزی روی مانیتور نمایش داده نمیشه . جالب اینکه وقتی دکمه سی دی رام رو می زنم اونم واکنشی نشون نمی ده و هم چنین هرچی دکمه ریست رو می زنم یا دکمه پاور رو نگه می دارم، سیستم خاموش نمی شه و هربار که می خوام خاموشش کنم باید کلا برق رو قطع کنم!
رمش رو که 512 ddr2 533 بود روی سیستم خودم تست کردم و سالمه .
گرافیکش آن بورده که فک کنم اونم سالمه چون وقتی کابل مانتیور رو می زنم به کیس، شکل no signal مانیتور محو میشه.
پاور سیستم خودم رو بهش وصل کردم اما بازم مشکل حل نشد! (البته فقط سه تا کابلی که از پاور به مادربرد می خوره رو وصل کردم. یعنی پاور روی سیستم خودم موند و فقط اون سه تا کابلشو زدم به مادربرد سیستم خراب )
هارد هم که فک کنم نباشه چون اگه حتی سوخته باشه باید روشن بشه سیستم بعد ویندوز بالا نیاد. نه اینکه کلا روشن نشه!
دوستان راهنمایی کنید!
D J V A H I D (30-09-11), MR TASH (15-03-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
bill geits (15-03-11), D J V A H I D (27-03-11), MR TASH (15-03-11)
دوست من سی پی بو رو درست جا نزدی و اگر هم درست جا گرفته باشه هت سینکش محکم نشده یکی از مشکلاتی است که من در سیستم های اینتل دارم. و یکی اینکه وقتی این اتفاق رخ میده تمام فن ها با بالا ترین سرعت شروع به چرخش می کنند . موفق و پیروز باشی
bill geits (15-03-11)
کاربر شهرسختافزار
باطری مادربرد رو درآوردم تا یه هف هشت ساعت دیگه جا بزنم ببینم درست میشه یا نه
عزیز سیستم رو سه 4 سال پیش براشون بسته بودم و ایراد از جا زدن سی پی یو نیس مسلما ... گرچه بازم تست کردم و درست نشد
MR TASH (16-03-11)
کاربر شهرسختافزار
باطری مادربرد رو یه روز کامل بیرون گذاشتم و دوباره نصب کردم اما درست نشد !
عضو VIP شهرسختافزار
عزیز پایه های سی پی یو رو چک کن ... ممکنه شیطنتی کرده باشند ... و وقتی سی پی یو سوخته یا پایه شکسته باشه معمولا همچین میشه ...
bill geits (29-03-11)
|
|
کاربر شهرسختافزار
مشکل از هارده
کاربر شهرسختافزار
آخه اگه از هارد باشه که روشن میشه بعد ویندوز بالا نمیاد ... این اصلا تصویری نشون نمیده !
سی پی یو سالم بود
عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bill geits برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما برد روی روی میز سوار کنید.
اسپیکر بیزر رو سوار کنید.
رم های سیستم رو از سیستم جدا کنید ببینید سیستم بوق ممتد میزنه یا نه ، عکس العملی نشون میده یا نه
چند دقیقه بزارین سیستم به همین حالت کار کنه و خازن و ماوفست های کنار سی پی یو رو برسی کنید ببینید بیش از حد داغ نکرده باشن
bill geits (29-03-11), nima_hl (29-03-11)
کاربر شهرسختافزار
سیستم منم این مشکلاتو داره همه I/O ها رو جدا کردم یعنی فقط سی پی یو و رم نصب شد حتی باتری و سی پی یو رو در آوردم که بایوس کاملا به حالت اولیه برگرده ولی خبری نشد. نه بوغی نه تصویری تمام کارا رو هم انجام دادم قبلا هم سیستمم چند دقیقه کار میکرد یه دفعه خاموش میشد البته کیسم هم برق داره (فقط فازه اگه فلزی دستم باشه و به کیس دست بزنم برق میگیره)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks