با سلام من یه لپ تاپ سمسونگ دارم وقتی اونو روشن میکنم ارم سامسونگ میاد بعد یه صفحه سیاه میا همونطور میمونه برای رفتن به سیستم عامل باید با f10 بخش بوت هار دو انتخاب کنم تا برم تو ویندوز مشکل چیه ممنون میشم راهنمایی کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام من یه لپ تاپ سمسونگ دارم وقتی اونو روشن میکنم ارم سامسونگ میاد بعد یه صفحه سیاه میا همونطور میمونه برای رفتن به سیستم عامل باید با f10 بخش بوت هار دو انتخاب کنم تا برم تو ویندوز مشکل چیه ممنون میشم راهنمایی کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
همین شکلی هست هر دو هم هارد و هم درایو cd رو میخونه مشکل اینه که بوت نمیکنه
*MoJtAbA* (22-01-14)
کاربر شهرسختافزار
این مشکل مربوط به درایو cd هم میشه مدل لپتاپ سامسونگ np350v5c
نتونستم آپدیت کنم گارانتی هم ئاره
کاربر شهرسختافزار
همه مراحل که میگین رو انجام دادم دوست من مشکل من اینه وقتی که سیستم رو روشن میکنم آرم میاد بالا ولی بعد تو همون حالت میمومنه باید بh f10 بوت کرد
|
|
*MoJtAbA* (22-01-14)
کاربر شهرسختافزار
نه دوست من هم هارم هم cd رو مشناسه در واقع ما خواستشم ویندوز اورجینال رو بیاری بالا ریکاوری کنیم f4 رو زدیم که گندکاری اومد الان هم هارد سالم هم cd فقی به صورت مستقیم وارد مسیر بوت دستگاه نمیشه من هارد رو اولویت اول بوت کردم که مستقیم یا روشن شدن بره به هارد و ویندوز اما به نمایش ارم هارد وامیسته حتی اطلاعات اولیه رو نشون نمیده
دوست عزیزم با یک تبدیل به یک سیسنم دیگه وصل کنید .بعد با برنامه low leve format هارد رو فرمت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ordebehesht برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما بايوس همين امروز اپديت كرديد ؟
لپتاپتون گارانتي داره ؟
فقط ويندوز بالا مياد .
يك تست از هاردتون با برنامه hdtune بگيريد
اين چيزي كه شما ميگيد . به خاطر مشكل زمان ديتكت كردن هارد ديسك هست .
*MoJtAbA* (22-01-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks