توی سیدی هیرن بوت سیدی نرم افزار برای ریست بایوس هست . ببینید جواب میده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط habiballahafg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام و عرض خسته نباشید به دوستان عزیز انجمن شهر سخت افزار
من یک مشکلی با رمز بایوس لپ تاپ خودم دارم و اونهم این هست که من رمز بایوس را یادم رفته و الان خیلی نیاز دارم تا بتونم وارد بایوس بشم چون فقط از طریق بایوس میشه حالت مجازی سی پی یو رو فعال کرد. کسی از دوستان می تونه کمک کنه و بگه که من چطوری می تونم قفل رو بشکنم؟
|
توی سیدی هیرن بوت سیدی نرم افزار برای ریست بایوس هست . ببینید جواب میده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط habiballahafg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
HEXATOR (29-03-15), M3RS4D 50062 (29-03-15)
توی خوده فروم hp هم با هیرن بوت ریست کردن.
HP PROBOOK 430 G1 - HP Support Forum - 3223675
ممکن هست درباره این هیرن بوت توضیح بدید چطور می تونم با استفاده از این رمز بایوس رو پاک کنم.
فایل ایزو هیرن رو دانلود میکنید . بعد با کمک نرو رایت میکنید فایل ایزو رو و سیستم رو باهاش بوت میکنید .
Hiren's BootCD Fan & Discussion Platform
یکسری برنامه داره برای این کار BIOS / CMOS Tools
habiballahafg (29-03-15), HEXATOR (30-03-15)
برای تغییر تنظیمات بوت نیاز هست که بایوس برم که باز هم پسورد داره.
نمی تونم تنظیمات بایوس را تا قبل از این که پسورد رو داشته باشم تغییر بدهم.
|
وقتی f8 رو بزنید . بوت منو میاد و میتونید از سیدی رام بوت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط habiballahafg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
habiballahafg (29-03-15), HEXATOR (30-03-15)
روش اپدیت بایوس هم امتحان کنید .
http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp70001-70500/sp70049.exe
HEXATOR (30-03-15), M3RS4D 50062 (31-03-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks