تصویری از صفحه ابی بذارید تا متوجه بشیم
با سلام
کامپیوتر من مدام صفحش آبی میشه و ریست میشه .
هارد و گرافیک و رم و پاورکیس کلن با یه سیستم دیگه عوض کردم فرقی نکرد.
کامپیوتر بالا میاد بعضی موقع ها روی ویندوز بعضی موقع ها قبل بالا اومدن ویندوز صفحش آبی میشه و ریست میشه
4 گیگ رم DDR3 داره مادر بورد asrock سوکت LGA 775 هستش .
این کامپیوترو 7 سالی هست دارم . تازه اینجوری شده .
به نظرتون مادر بورد خراب شده ؟ باید تعویض کنم ؟
|
تصویری از صفحه ابی بذارید تا متوجه بشیم
رم سیستم را با passmark memtest تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdadt63 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تصویر آبیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ab_mud73 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
photo_2017-01-30_07-42-37.jpg
تست کردم . مشکلی نداشت . قبلش هم رم ها را با رم های دیگه عوض کردم فرقی نکرده بود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
photo_2017-01-30_07-42-45.jpg
|
بیشرش مربوط به ntosrnl.exe هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
20170130_182747.jpg
آخرین ویرایش توسط mehrdadt63 در تاریخ 31-01-17 انجام شده است
مادربرد asrock p43twins1600برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سی پی یو 2.8 core 2 duo e7400
رم corsair 2x2gig ddr3 dual channel
گرافیک galaxy geforce 240gt 1gig ddr5
هارد ۵۰۰ گیگ سامسونگ
پاور ۳۸۰ وات acbel
win 7 64bit
آخرین ویرایش توسط mehrdadt63 در تاریخ 31-01-17 انجام شده است
این موارد را انجام بدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdadt63 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شات اسکرین با hwmonitor
شات اسکرین از وضعیت هارد دیسک با hd senitel از قسمت overview
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks