صدای ایجاد شده از هارد هم علل مختلفی میتونه داشته باشه .
مثل بد بسته شدن هارد داخل کیس - ضربه خوردن هارد - استفاده از پیچ های نامرغوب که برای هارد تهیه نشدن-ارتقاء سیستم و به دنبال اون ضعف پاور و فشار روی اون - ویروسی شدن هارد بدون اینکه کاربر متوجه بشه - استفاده از یک برنامه که هارد رو به شدت درگیر کنه - عوض کردن پارتیشن بندی هارد -مناسب نبودن کابل های ارتباطی ساتا یا IDE و یا استفاده از پاورهای قدیمی 4 پین و علل های متفاوت دیگه ای که دیگه حضور ذهن ازشون ندارم.
و تا جائی که من اطلاع دارم ، هیچ وقت بخاطر مادربرد صدایی از هارد تولید نمیشه .
پ.ن: هارد های مکستور صدایی بیشتر از هاردهای دیگه دارن ولی نمی دونم صدای هارد شما در چه حدی هست که بتونم بگم طبیعیه یا مورد داره !
ممنون از وقتی که برای من میزارید
من نمی دونم باید چکار کرد و چه راه حلی برای این مشکل هست. شاید هم اشکال از هارد نباشه ..ولی اونقدر سروضدا هست که اصلا نمیشه موقع مطالعه مطالب روی مانیتور تمرکز کرد.عین تراکتور سروصدا میاد. نمیدونم با لپ تاپ قابل مقایسه هست یا نه ولی هیچ صدائی از لپ تاپ من نمیاد...انگار که سکوت محض هست.
http://reviews.cnet.co.uk/laptops/de...view-49273861/

وقتی کامپیوتر رومیزی رو تو حالت stand by میزارم سروصدا کاملا قطع میشه ولی به محض خارج شدن از این حالت دوباره سروصداها شروع میشه...

پیشنهاد شما چیه ببرم پیش تعمیر کار ؟ و کم سروصدا ترین هارد کدوم مارک هست ؟ ( البته کاری به الان ندارم که قیمتها بالا هست...)