خوب دوستان عزیز صحبت شد با NICE عزیز مشکل از پاور هست !
شاید بعلت فن سی پی یو یا فن دیگه که روی سیستم هست باشه.چه موقعی صدا میکنه ؟موقعی که سیستم گرمتر می شه یا موقع لود سیستم. در هر صورت هر چی فن روی سیستم هست یه چک کن شاید خشک شده .یا خاک گرفته باشه و نیاز به تمیز کردن داشته باشه.بازم اساتید مجرب بهتر می تونن راهنمایی کنن.با سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
خوب دوستان عزیز صحبت شد با NICE عزیز مشکل از پاور هست !
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من بعد از این همه مدت فهمیدم احتمالا از مادبرد صدا هست و جالبه بدونید که من سال گذشته سیستم ریستارت میشد و رم مشکل داشت و رم رو عوض کردم و حل شد و یک گرافیک جی فورس با برد axtrom 5500fx هست گرفتم کار میکرد فقط فنش صدا میداد تا اینکه بعد از 9 ماه دوباره سیستم ریستارد شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت گرافیک AGP 4x ati radeon 7000 انداختم و درست شد و گرافیک رو بردم گارانتی و فنشو عوض کردن من حالا با همین ati بعد از 3 هفته دوباره ریستارت دارم و اگر رم رو رو پورت 4 بزارم کمتر و دیگر پورت ها بیشتر ریستارت میشه
گرافیک جی فورس که میزارم هر 1 دقیقه ریستارت میکنه
در نتیجه فهمیدم مادربرد مرخص داره میشه
گرافیک جی فورس رو در یک سیستم دیگه تست کردم سالم بود ولی همان دوستم میگه از وقتی گرافیک منو زده به سیستم مادربردش صدا میه
به نظرتون ممکنه گرافیک همچین بلایی سر مادربرد بیاره ؟
مادربردم msi neo2 intel 865 pe است با cpu 2.4 celeron , 512 kingston ram , 160 maxthor sata
حالا به نظرتون چه کنم کسی جایی سراغ داره مادربرد 478 pin نو و تمیز در تهران بفروشند؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ببخشید این قدر طولانی شد.
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nice برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام مشکل از پاور بود حل شد. ممنون
یا علی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks