دوست عزیزم برند هاردت چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nice برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
من یک مشکل دارم
در سیستم من یک صدایی همرا با پردازش هر تصویر میاد
مانند ویز ویز
من چک کردم مثلا اگه ساعت بیاد بالا توی رایانه با حرکت عقربه ویز ویز میکنه و هر پردازشی این صدا میاد
چک کردم هاردم رو که ساتا بود رو از مادربورد زدم ATA رو فقط بخواند باز هم صدا در بوت با سی دی ها بود
و گرافیک هم عوض کردم باز هم صدا میاد
آیا ممکنه از مادربورد یا سی پی یو یا پاور باشه ؟
من رو راهنمایی کنید
ممنون متشکرم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
कभी हार
دوست عزیزم برند هاردت چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nice برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
سلام هارد من از اول صدا میداد این صدا یک صدای دیگر است که میاد با هر پردازش رایانه
cpu : 2.4 celeron
main MSI neo 2 intel 865 PE
hard : 160 g maxtor
कभी हार
شما یک بار سرت را ببر توی کیس ببین صدا از هارد هست یا نه با توجه به این هارد ممکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( تا عامل های دیگه را هم بشه بررسی کرد )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nice برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
اقا منم این مشکلو دارم می دونم از پردازش گرافیکم صدای نویز (ویز ویز) میاد ولی برای چی
اشکالی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین ویرایش توسط Game در تاریخ 04-06-08 انجام شده است
بعضی وقتا تا بازی اجرا می کنم این صدا میاد
|
|
कभी हार
امیرعلی جان شما هم یکبار در کیس را باز کن و گوشت را ببر کامل داخل کیس ببین این مشکل از هارد هست یا نه اگه هست که اینجا بگو نبود هم ببین مال کجاست بگو .
و آن جا "انسانیت" است ..
برای کارت صداس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من قبلا این مشکل رو داشتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما برو توی تنظیمات صدا این ها رو خفه کن :
Line In & Microphon & Phone
این سه تا رو خاموش کنی باید اون صدا بیفته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صدا 100% ماله گرافیکه در کیسم همیشه بازه
همه چیز ها چک شده صدا وقتی میاد که کارت گرافیکم می خواد پردازش
کنه این صدا برای چی میادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Game در تاریخ 05-06-08 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
سلام من هارد رو که گفتم خارج کردم با بوت سی دی بازم صدا داره کارت صدا رو از setup غیر فعال کردم و بازم هست.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks