درود، منم روز اولی که CPU م رو بستم همچین مشکلی داشتم که تو سی دی مین یه برنامه به اسم EPU پیدا کردم و نصب کردم، برنامه رو حالت auto میذارم و فن صدای خیلی خیلی کمی میده و هر وقت سراغ بازی و برنامه های سنگین بری خودش دور فن رو زیاد میکنه.
کاربر شهرسختافزار
درود، منم روز اولی که CPU م رو بستم همچین مشکلی داشتم که تو سی دی مین یه برنامه به اسم EPU پیدا کردم و نصب کردم، برنامه رو حالت auto میذارم و فن صدای خیلی خیلی کمی میده و هر وقت سراغ بازی و برنامه های سنگین بری خودش دور فن رو زیاد میکنه.
Davood2549 (14-11-12), mehrdad_ab (14-11-12), momo000000 (14-11-12), nima_hl (14-11-12)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداز توضیحات مفیدتون ممنونم. ولی توی بایوس دمای 56-57 رو نمیشد انتخاب کنم. دماهای 50-55 و 60 رو میشد انتخاب کنی. که من 55 رو فعلا انتخاب کردم، که همینم بنظرم خیلی خوب باشه. ولی اگه راهی هست که بتونم 56-57 رو بعنوان دمای تارگت انتخاب کنم، ممنون میشم بگید. نرم افزاری برای این کار هست؟ بعد یجایی خوندم حداکثر دمای x4 965 تا 65 درجه میتونه باشه. آیا این درسته؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.des برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه سئوال دیگه، من یه سیستم دیگه دارم امروز موقع انجام یه بازی سنگین چک کردم و دیدم که دمای سی پی یو حداکثر تا 65 درجه هم رفته و همچنین دمای کارت گرافیک حداکثر تا 82 درجه رفت! (با HWMonitor دما رو اندازه گرفتم.) آیا این مشکلی بوجود نمیاره؟ و نباید نگران باشم؟ مشخصات این سیستم رو هم اینجا مینویسم:
phenom 2 x4 945
ATI Power color 5750
mb: gigabyte 770t ud3
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز پردازنده این سری کلا نازک نارنجی تشریف دارندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Davood2549 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکم دما بالا بره یا بخواد به پردازنده فشاری بیاد سیستم یا بلو اسکرین میده یا ریست میشه
تا این مشکلات را نداشتی سیستم خوب و ردیفه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Davood2549 (15-11-12)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز شما می تونی با عوض کردن فن سی پی وبا گرفتن فن حرفه ای Cooler Master CPU Cooler یا مارک های دیگه دما رو کاهش بدی البته یه خرده باید هزینه کنی که من هم این کارو رو amd phenom x6 کردم والان خیلی راضیم
موفق باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Davood2549 (01-01-13)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks