lovemax69 (24-11-16)
بله نباید اینطوری باشه . xmp فعاله یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lovemax69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
lovemax69 (24-11-16)
نه دیگه این کارو نکردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون وقتی به صورت تکی رم رو توی الات3 یا 4 میزنم بازم نمیاره پس نتیجه گرفتم مشکل سخت افزاری باشه
|
حالا این کار رو کنید .XMP رافعال کنید ذخیره کنید . بعد دو تا رم را جا بزنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lovemax69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چشم رئیسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نتیجه رو اعلام میکنم
میشه بفرمایید این بخش در کجای بایوس هست که فعالش کنم؟
پیداش نمیکنم
باتشکر
میشه بفرمایید این بخش در کجای بایوس هست که فعالش کنم؟
پیداش نمیکنم
باتشکر
lovemax69 (24-11-16)
سلام و خسته نباشید
من یه ویندوز 10 نصب کردم حالا مادربرد دوتا رم رو میشناسه و بالا میاد.
ولی یه مشکلی که دارم اینه که سیستمم هنگ میکنه و سیستم قفل میکنه و دیگه نمیشه باهاش کار کرد و باید ری استارت بشه.
بنظرتون چیکار کنم؟مشکل چیه؟؟؟؟تشکر فراوان
|
XMP فعال شد یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lovemax69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک شات از قسمت
MEMORY-SPD بگذارید تا چک کنم .
lovemax69 (27-11-16)
نه xmp رو فعال نکردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
MEMORY-SPD بگذارید تا چک کنم .(این یعنی چی متوجه نمیشم)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks