با سلام من یک سیستم دارم ولی سرعتش کمه می خواستم ببینم مشکل از کجا می تونه باشه
P8P67 deluxe
Core i7 2600K
g skill 8g 1866
radeon 6850 1g gddr5
کاربر شهرسختافزار
با سلام من یک سیستم دارم ولی سرعتش کمه می خواستم ببینم مشکل از کجا می تونه باشه
P8P67 deluxe
Core i7 2600K
g skill 8g 1866
radeon 6850 1g gddr5
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
سلابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Paradayss برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات هارد و پاور سیستمتون ؟
چطور سرعت سیستم کمه ؟ بیشتر توضیح میدید . . .
کاربر شهرسختافزار
wd 1tb cavir green
green gp685b
مثلا یه برنامه اجرا یا می خوام نصب کنم دیر بالا می یاد بعضی مواقع برنامه ها کند اجرا می شه
عضو VIP شهرسختافزار
هاردهای گرین اصلاً به درد نصب ویندوز یا سیستم عامل نمیخوره ( دلایلش هم قبلاً در انجمن بحث شده ) شما هاردتون رو باید با یک نمونه بلو یا بلک و یا seagate barracuda12 تعویض بفرمائین ، مشکلتون حل میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Paradayss برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کدوم از این دو توصیه می شود ممنون از پاسخ
Western Digital Cavier Black 1.0 TB
Western Digital RE4 WD1003FBYX 1TB Enterprise
سری جدید وسترنهای بلک (بالای 750 گیگابایت) به اسم re4 تولید میشوند و قطعا انتخاب بهتری هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Paradayss برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehrdad_ab (03-08-12), smrbh (05-08-12)
|
|
مشخصا که گزینه اول انتخاب بهتریه :-)
سوالات هوشمندانه بپرسید | اسپم نکنید | طرفداری از برند را رها کرده و واقعیت را ببینید | برای تشکر کردن، دکمه تشکر موجود است
mehrdad_ab (02-08-12)
کاربر شهرسختافزار
با سلام میشه یک هارد ssd corsair کنار این هارد گرین گذاشت فقط برای ویندوز
عضو VIP شهرسختافزار
بله میتونید اضافه کنید.
فقط یک نکته ای که میمونه اینه که اگر شما هر چند دقیقه یکبار اگر میخواین فایلی رو بازخوانی کنید ، به فرض مثال در یک عکاسی فون هاتون رو باز و بسته کنید ممکنه کندی سرعت در این بازخوانی داشته باشید ، چرا که هارد گرین شما بعد از گذشت زمانی ، استندبای میشه و شروع بکار مجدد هنگام فراخوانی از سرعت شما کم می کنه .
nima_hl (09-08-12)
کاربر شهرسختافزار
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان و اساتيد زحمتکش سايت من مادربورد msi pneo3 دارم فکر کنم اسلات رم مشکل برخورده تمام تستها رو انجام دادم
پاور سالم هارد سالم کارت گرافيک سالم ولي هيت سينک مادربوردم خيلي داغ ميکنه جوريکه دستمو ميسوزونه.وقتي همه رم ها رو در ميارم باياس بوق اخطار رم نميزنه !حتي تمام قطعات بدون سي پي يو رو درآوردم بازم همون شد. جاي رم ها رو عوض ميکن dual يا single ولي بازم ويندوز يا بالا نمياد يا دير بالا مياد و اکثرا مانيتور روشن نميشه ولي سيستم روشنه .خيلي خيلي کند شده و هي هنگ ميکنه و لق ميزنه حتي بعضي اوقات خاموش ميشه. سه عدد رم روش تست کردم ولي بازم ... لطفا کمک کنين با تشکر از زحمات شما
سيستم :
cpu intel p43.2 2mb cache
vga ati 512mb x1550
hdd 500g
main msi pneo3
ram apacer 2g 667
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks