سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون پیام داید فقط میشکلی هست.
هفته پیش وقت نکردم و دو روزش هم که تعطیل بود
دیروز شنبه با جایی که معرفی کرید تماس گرفتم ولی گفتن ما فقط فروشنده هستیم و تعمیرات نمیکنیم. حتی نگفت برای بررسی سیستم ببرم. اینم گفتم من یکی از دوستان معرفی کرده ولی گفت ما فقط فروشنده هستیم.
درباره سیستم چیرای تازه دیدم پایین شرج میدم
سیستم روشن کردم برای برداشتن فایلی متوجه شدم یک چراغ قرمز تقریبا زیر لوگو برچسته گیگابیت روشن هست زیرش نوشته MBIOS_LED و کمی پایین تر نوشته CLEAR COMS
عکس چراغ هم گذاشتم زیر نور قرمز دیده نمیشه نوشته MBIOS_LED
https://biaupload.com/do.php?imgf=org-54161d6196ea1.jpg
سعی کردم ایراد برطرف کنم از سه طریق بایوس پاک کردم.
- برای پاک کردن بایوس باتری خارج کردم همه سیسم های کیس جدا کردم 10 ثانیه هم کلید پاور گرفتم
- سه دکمه روی مادربرد هست DirectToBIOS-- CLEAR CMOS -- RESET Switch من کلیر کموس و دو کلید دیگه تست کردم ( سیستم وقتی خاموش بود تست کردم اگر روش خاصی برای استفاده از دکمه ها هست نمیدنم
- دکمه کلیر کموس پشت سیستم کنار خروجی ها مادربد هم زدم.
بعد تست سیستم بالا نیمود تا باز یکی دو ساعت گذشت. سیستم کار کرد ساعت تغییر کرده بود یعنی بایوس ریست شده ولی هنوز چراغ که بالا گفتم روشن هست. باز ایراد بعد خاموشی سیستم سرجاش هست
یک تغییر دیگه هم که دیدم بعضی وقت ها روشن میشه با کد روی مادربد 73 بالا میاد سیستم بدوم مشکل کار میکنه اگر هم ریست با ویندوز بکنی باز میشه کد AA
سوالی اول که دارم مادربرد بایوس دوگاه داره میتونه ایراد از این باشه سیستم با یکی از بایوس ها بالا میاد ولی با یکی نه ؟ مثلا با یک ساعت خاموش بودن تو لود بایوس تغییر خاصی اتفاق میفته. آیا لازمه بایوس آپدیت کنم یا کار خاصی انجام بدم سیستم درست بشه.
سوال دوم ) با توجه به اینکه من تو توضیح اولیه دقت نکرده بودم چراع قرمز MBIOS_LED روشن هست و نگفته بودم. سوالی که دارم سیستم وقتی روشن میشه حتی اگر ریست هم بشه به مشکلی نمیخوره و میتونه 12 ساعت بیشتر بدون مشکل کار کنه اگه مشکل پاور باشه نباید روی کار عادی سیستم مشکلی ایجاد کنه؟
و خواهشی که دارم حالا که خودتون تعمیرات انجام نمی دهید. و دوستی که معرفی کردید قبول نکرد لطفا یک جای دیگر برای تعمیر معرفی کنید. یا اگر هماهنگی خاصی لازمه در پیام بگید با دوستان انجام بدم. ممنون میشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون امید عزیز بابت وقتی که میزارید و راهنمایی های که در سایت چه من چه دوستان دیگر کردید و متن طولانی من خوندید.
Bookmarks