با سلام ؛ من یه مادربرد G31 دارم ( که البته هیچ ربطی نمیتونه به چیپ داشته باشه حتی اگه پنتیوم 3 هم باشه باید کار کنه ). تازگیا وقتی با گیم پد کار می کنم ، گیم پد یهو از کار می افته و تا پورتشو عوض نکنم کار نمی کنه نمی دونم مشکل از کجاست ؟ ( ویندوز هم عوض کردم ، جدیدترین پچ رو برای چیپست دانلود ونصب کردم )
من احتمالم به پاور میره ولی با پاور آکبند امتحان نکردم .
تعمیرکار میگه شاید جریان میکشه ، با کارت یو اس بی امتحان کن ، ولی کارت یو اس بی ندارم ، با یو اس بی جلوی کیس امتحان کردم ، ولی همین مشکلو داشت . یه تعمیر کار خیلی ماهر هم تو تبریز هست که یه بحت سری ، موازی کرد که سردرنیاوردم ، خلاصه مطلبش این بود که به احتمال خیلی زیاد غیر قابل تعمیره و باید بره گارانتی واسه تعویض .
خود گیم پد سالمه ، چون رو سیستمهای دیگه این ادا رو درنمیاره و با آکبنداشم همین مشکلو داره . این که در فکر تعویض باشم یا نه برام مهم نیست ، گارانتی هم داره ، ولی می خوام اول مشکلشو بدونم تا بتونم کامل برای شرکت وارد کننده توضیح بدم ، چونکه این مشکل هراز گاهی پیش میاد و ممکنه وقت تست اصلاً هنگ نکنه .
مشخصات سیستم :
یه کم بیشتر توضیح بدم :با دو برند ایسوس و پلیت Mb = g31
Cpu = intel 5300 dual core
Ram = 2 g , 800
Vga = 9500 gt
Power = 550 w
Operation system : xp , sp2
سیستم ها توی دو ردیف چیده شده ، ردیف اول ، رویه میزش چوبیه ، یعنی احتمال اتصال و تخلیه بار نمیتونه اتفاق بیفته
اما ردیف دوم ، رویشون آهنیه ،
من برق مستقیم از کنتور واسشون کشیدم و یه سیم برق رو به پیچ پاورهای سیستم ها وصل کردم و در نهایت وصلش کردم به بخاری که کاملاً آهنیه تا اگه مشکل از اتصال و جریان باشه ، این جریان اضافی تخلیه بشه ، اما فرقی نکرده
مانتیورهای هر دو ردیف CRT هستند ، احتمالم به اونام رفت اما وقتیجای سیستم ها رو ( ردیف 1 به 2 و بالعکس ) عوض می کنم مشکلی پیش نمیاد ، یعنی کل یه سیستم اگه جاش عوض بشه و بره توی ردیف یک دیگه مشکلش حله ؛ خیلی خنده داره ، ولی مغزم داره سوت میکشه !
اگهمشکل تخلیه ارته ، خب من این کار رو کردم ، پس چی میتونه باعث بشه ؟

Bookmarks