Moein (23-06-09)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوخت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه فن داشتم زدم به مادربرد روشن که کردم دیدم اون قطعه که تو عکس میبینید داری جرقه میزنه و دود میکنه .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی سیستم روشن شد پس از اون اتفاق و کاملا پایداره . فکر میکنم خود مادربرد اون قطعه رو به صورت اتوماتیک از مدار خارج کرده .
کسی نمیدونه این قطعه چیه و چی کار میکنه .
چرا سیستم روشنه الان ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خداروشکر گارانتی هم که این موارد رو قبول نمیکنه . این همه راه بفرستیم آلمان اخرم برگردونن بهمون .
راهنمایی کنید تو رو خدا .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دست به سوزوندنم خوبه این پنجمین مادربردیه که سوزوندم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Extreme در تاریخ 11-02-09 انجام شده است
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
Moein (23-06-09)
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا شرمنده من جواب سوالتو نمی دونم
ولی ازت سوال دارم .
به نظرت من p6t deluxe نخرم ؟
اخر مشکل از تو بود یا مادر برد؟
سلام. اون قطعه mosfet برای تأمین توان فن هست. احتمالأ فنتون به توان بسیار بالایی نیاز داشته که از تحمل ایم موسفت خارج شده و سوخته!!! مشکلی در کار کرد مادربرد پیش نمی اد فقط دیگه از اون فیش برای وصل کردن فن نمی تونید استفاده کنید ، چون سوخته!!!
Extreme (13-02-09), Mahdi_Moosavi (11-02-09)
از هیچ کدوم!!! احتمالأ مشکل از فن بوده که این بلا رو سر برد آورده!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MmahdiB برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته این نکته رو باید بگم که اون mosfet با rds بالا بوده و نوع خیلی مرغوبی نبوده!!
برای سیستم توان از mosfet با rds پایین استفاده می شه!
Extreme (13-02-09)
عضو VIP شهرسختافزار
من از ASUS متنفرم . من اولش میخواستم GA-EX58-EXTREME بگیرم ولی به دلیل اشتباه دوستم P6T Deluxe افتاد بهمون . روز اول که رسید بهمون در جعبه رو که باز کردم دیدم که باتری بک آپ شکسته بدلیل طراحی فوق العاده بد . اومدن نو آوری کردن . ( نظر من : فقط Gigabyte . )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MmahdiB برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا من به اون فیش فن وصل میکنم روشن میشه . کل برد رو گشتم ولی حتی یکی دیگه از این مسفت روی برد نیست ؟!؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alborz_k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Extreme در تاریخ 11-02-09 انجام شده است
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
برد رو با دقت بیشتری نگاه کن . من از روی عکس پشته اولین شکاف pci سفید رنگ یکی دیگه دیدم!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالأ mosfet نیم سوز شده که هنوز کار می کنه!! البته توصیه می کنم که ازش استفاده نکنید!
آخرین ویرایش توسط alborz_k در تاریخ 11-02-09 انجام شده است
Extreme (11-02-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
همانطور که علی جان اشاره کردند ، از اونجا که معمولا اون کاکتور سرعت فن رو با کنترل توان مصرفی به صورت PWM کنترل میکنه ، اون ماسفت هم که بخشی از اون مدار PWM هست به دلیل کشیدن جریان زیاد به خاطر نوع فنی که استفاده کردید آسیب دیده ، این جور ماسفت ها هم وقتی که می سوزن یا اتصال کوتاه میشن یا اتصال باز ، که مثل اینکه برای شما اتصال کوتاه شده ، احتمالا دیگه فن به صورت ثابت کار میکنه و سرعتش تغیر نمیکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alborz_k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
alborz_k (11-02-09), Extreme (13-02-09), MARINE (11-02-09), Overclocker (11-02-09)
ولي عجيبه بردي كه اين همه تبليغ روشه با چنين حركت كوچيكي اين مشكل براش پيش بياد . شما شماره دفتر اسوس رو از ديجيتال بگيريد و با ارسال عكس اين مشكل رو بهشون شرح بديد . دوستاني كه تو بازار باشند از اين مشكلات تو بردهاي اسوس زياد ديدند مخصوصا سري ENTRY-LEVEL اين كه سري HIGH-END هست و كمي براي اسم اسوس بد هست .
Extreme (13-02-09)
Extreme (13-02-09)
کاربر شهرسختافزار
خوب ایشون با فن خرابشون مادربرد رو به اون وضع کشیدن حتما میخواستید فن منفجر بشه بعد مادربرد که اتصال کوتاه شده ...... .
گیگا بود شاید کلا نابود میشد !!
ولی در کل باعث این مشکلات عدم استفاده صحیح هست نه سازنده !
Extreme (13-02-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks