سلام وعرض خسته نباشید
من یه پردازنده fx8320 دارم
میخواستم بدونم این پردازنده دماش از چند درجه بزنه بالا خطرناکه؟
حداقل وکلا تا چند درجه کشش داره یعنی بالاترین دمایی که میتونه پشتیبانی کنه چقدرهست ؟
سلام وعرض خسته نباشید
من یه پردازنده fx8320 دارم
میخواستم بدونم این پردازنده دماش از چند درجه بزنه بالا خطرناکه؟
حداقل وکلا تا چند درجه کشش داره یعنی بالاترین دمایی که میتونه پشتیبانی کنه چقدرهست ؟
آخرین ویرایش توسط امید رض در تاریخ 24-02-15 انجام شده است
|
alksdj (24-02-15), M3RS4D 50062 (24-02-15), امید رض (24-02-15)
سلام
قبل از ورود به ویندوز این ارور را میده مشکل کجاست ؟؟؟؟؟؟؟
fan cpu erorr
amd
M3RS4D 50062 (09-04-15), sempron (09-04-15)
cpu:amd-atlon5000برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
vga: 1gig-128bit
ram:2-dd2
hdd: 500gig -wd
pawer-palm-model: pp1000u(230real)
مادربرد رو ننوشتید . احتمالا مشکل به خاطر فن شما هست . با یک فن دیگه تست کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sempron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
min:asus m4nبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی مادربردهای اسوس این ایراد اخطار فن گاهی پیش میاد . شما فن رو عوض کنید . یا از تو بایوس CPU FAN ERROR رو روی IGNORE بگذارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sempron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sempron (09-04-15)
M3RS4D 50062 (11-04-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks