این گفتم بگم جای که به اشتباه اسپیکر وصل کردم این نوشته شده spdif_out این چیه و بازم سوال تکراری مشکلی که پیش نیومد چند دقیقه رو این وصل بود اسپیکر؟ اخه بوی سوختی امد یک لحضه.
با یکم سرچ تو گوگل متوجه شدم انگار جای صدای خروجی چیزی هست.
داشتن ورودي و خروجي SPDIF امكان ضبط و پخش صداي ديجيتال را به كاربر مي دهد. امکان اتصال دستگاههای ویدئویی و صوتی دیجیتال را فراهم میآورد.SPDIF چیزی نیست جز یک کابل!
مخفف Sony/Philips Digital Interface می باشد(چون توسط اين دو شركت توسعه داده شده: سوني و فيليپس)
اغلب کارتهای صوتی جدید چنین امکانی را دارند.
اجازه می دهد انتقالات اصوات به یکدیگر تبدیل شوند و با این کار سیگنال های بد را از بین برده و کیفیت صدا را افزایش می دهد!
(در واقع هنگام تبدیل سیگنال های دیجیتالی به آنالوگ سیگنالهای خوب را حفظ می کند)
بیشترین استفاده کننده از این اينترفيس ها ، RCA Connector ها می باشند!
اين كابل S/PDIF :
http://s4.picofile.com/file/8283635850/spdif.jpg
راهنمایی بالا از یه سایتی.
.
اقا عجب ادمی بود این خدمات کامپیوتری که من بوردم به دقت دفترچه نگاه کردم دوتا فیش اشتباه نصب شده بود سیم + چراق سبز و سیم - چراق قرمز و بخاطر همین نوشته های اسپیکر رو مادربورد دیده نمیشود. الان اون چراق هارو سرجاش طبق دفترچه نصب کردم و اسپیکر هم درست جای خودش رفت و روشن کردم صدا هم داد. تا الان این چراخ درست کار میکرد که چطوریاست مثلا فایلی از هارد کپی میکردم به هارد فشار میومد چراق قرمز روشن میشود چطور جاش اشتباه بود ولی درست داشت کار میکرد. البته الان اسپیکر جای خودش وصل شده 2 تا وسطی الکی رفته تو اسپیکر چون خود اسپیکر دو تا وسطش خالیه. و این سیم ها حالا به اشتباه یا درست دقیق جای اون 2 تا خالی اسپیکر بود. برای اسپیکر فقط دو تای کناری درسته از راست اولی از چپ اخری.
واقعا بعضی از خدمات کامپیوتری اسم خودش میذارن مهندس عجبابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks