باطری مادربورد به مدت 5 دقیقه در اوردم و الان امدم درسته. فقط یه سوال اول این بگم جاش مثل اینکه اشتباه بود و جاش هنوز پیدا نکردم و دیگه بی خیالش میشم و سوالم چرا اسپیکر داغ کرده بود چرا یکم بوی سوختگی امده بود البته بالا نوشتم تا دیدم سیستم روشن شده صدا نداده فهمیدم یا اشتباه جا زدم یا یه مشکلی هست سریع خاموش کردم کلید پاور. از بس ترسیدم هنوز سوال اصلی نپرسیدم ایا امکان داره مثلا شما فکر کنید کولا اشتباه جا زدم مادربورد اسیب دیده باشه؟ گرافیک اسیب دیده باشه؟
راستی الان رفتم داخل بازی چون دما گرافیک و دما سی پی یو اینارو بالا بازی میاره میبینم باز یکم یه کچلو باز نوشته ها کشیده شده چرا اینطوری هست عین اول اول نشده یعنی به گرافیک اسیب زدم؟ و اینکه قبلا اینطوری نبود داخل بازی میشم با جزیات گرافیک خیلی بالا یه صدای سوت مانند خیلی کم از گرافیک میاد قبلا اینطور نبود دلیل چیه؟
مشکل سوت اینطوری حل کردم. البته مثل اینکه تو بیشتر کارت ها این سوت هست نمیشه گفت مشکل تو فول لود این صدا میاد.
از طریق Nvidia control panel در بخش Manage 3d settings و در نهایت global settings گزینه vertical sync رو در حالت adaptive(half refresh rate قرار بدین.
ولی بالا نوشتم هنوز یکم تاره جریان چیه
http://s4.picofile.com/file/82836261..._53_36_742.jpg
محو ماننده یکم. قبلا اینطوری نبود. بلخره نکنه اسیب دیده باشه؟

Bookmarks