این مورد مشکلی نداره
فقط تنها دلیلش دیر کرد پاور در ساخت پاور گود و تصویر دادن سیستم هست . با پاور دیگه تست کنید .
سلام دوستان ، من چند وقتیه که یه مشکلی با سیستمم دارم اونم اینه که وقتی کلید پاور روی کیس رو میزنم حدود 12-13 ثانیه هیچ اتفاقی نمیوفته و تازه بعد از این وقفه صدای بوق بایوس به گوش میرسه و صفحه بوت ظاهر میشه. یادمه اوایل اینجوری نبود و به محض لمس کردن دکمه پاور بوق میزد.
مینم asus p6t ،البته یه تستهایی هم کردم که شاید بعضیاش بی ارتباط با این مشکل باشه ولی درکل بی فایده بود. مثلا:
- تمام کارتهای اضافی رو غیر از گرافیک از مادربورد جدا کردم و همینطور تمام وسایل جانبی رو غیر از موس و کیبورد از مین جدا کردم.
- رمها رو عوض کردم و به صورت تک کاناله گذاشتم(اسلات رمهارم امتحان کردم)
- کارت گرافیکو تعویض کردم و همینطور اسلاتشو
- حتی هارد و ویندوز هم عوض کردم
فقط باتری بایوسو عوض نکردم، ورژن بایوسم آخرین ورژن 1408
سی پی یو هم اورکلاک نیست
به نظرتون این مشکل از کجا میتونه باشه؟ چون حتی وقتی ریستارت دستی هم میکنم همین قدر طول میکشه بایوس بوق بزنه.
آخرین ویرایش توسط .exe در تاریخ 12-02-17 انجام شده است
|
.exe (12-02-17)
اتفاقا اینکارو هم انجام دادم با یه پاور خیلی خوب ولی فرقی نکرد!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته یادمه وقتی داشتم رما رو تست میکردم مثلا وقتی از 3تا ماژول رم 2تا رو حذف کردم و با یکی امتحان کردم این زمان 3-4 ثانیه کمتر شد.
این مشکلی ایجاد نمیکنه . بردی که حداقل 6 سال کار کرده اینطور موارد طبیعی هست . خازن های برد عموما متوسط 5 ساله کار میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .exe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.exe (12-02-17)
خیلی ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی اگه باطری بایوسو عوض کنم تاثیری نداره بعد از 6-7 سال؟
یا حتی فایل آپدیت بایوسو دوباره بزنم؟
آخرین ویرایش توسط .exe در تاریخ 12-02-17 انجام شده است
.exe (12-02-17)
|
چه مدل باتری بگیرم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد اگه باتری رو بردارم فقط تنظیمات بایوس دیفالت میشه؟
لازمه قبلش از چیزی بکاپ بگیرم؟
.exe (12-02-17)
یهدونه از اینا دارم، اینم میشه دیگه فقط مارکش فرق میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوبه مشکل ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط .exe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.exe (12-02-17)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks