سلام
من از زمان نصب ویندوز 10 با مشکلات زیادی رو برو شدم از تبلیغات مزاحم گرفته تا save نشدن بعضی از تغیرات ویندوز .....
حالا هم یه مشکل دیگه پیدا کردم سیستم بعضی از مواقع خودکار ریستارت می شه تو ویندوز 7 چنین مشکلاتی نداشتم دقیقا همین تنظیمات رو رو ویندوز 7 هم انجام می دم هیچ مشکلی پیش نمیاد
1- تبلیغات مزاحم رو مروگر ها ( که با پاک کردن فلش پلیر حل شد )
2 - بعد از نصب دانت فریوم ورک 3.5 بعضی از تغیرات ذخیره نمیشه
3- ریستارت خودکار سیستم بعضی از مواقع که صفحه آبی رنگ نمایش می ده your pc ran into a problem ......
4 - مشکی شدن صفحه فایر فاکس بعد از مدتی یا اخطار no display amd که سریع این اخطار ازبین میره
5 - بعضی از مواقع عکس هایی که آپلود می کنم به سایت شهر سخت افزار در آخر که آپلود میکنه یه دایره قرمز رو فایل می زنه هیچی ارسال نمیشه
6 وقتی توسط هر مرورگری وارد سایتی بشم با نام کاریری یوزر می تونم بلا فاصله با بک مروگر دیگه وارد همون سایت بشم بدون اینکه پیغام خطا دریافت کنم به طور مثال همین سایت
سیستم کامل اسکن کردم به جز چند تا فایل که کرک بازی بود بقیه موارد هیچ موردی نداشت حتی تو درایو c که معولا ویروس ها در این درایو بیشتر فعالیت می کنند هیچ موردی نبود ( آنتی ویروسم eset smart 8 هست با آپدیت
این مشکلات به خاطر ویندوز 10 هست یا موارد دیگه تو ویندوز 7 هیچ کدوم از این مشکلات رو ندارم
آپدیت درایور های سخت افزار به روزه نرم افزار هایی که نصب کردند همه به روزه
Bookmarks