برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خنک کننده نوتوس هست 400 ، گزینه ای که گفتین توی برنامه من هست؟
cpu.jpg
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خنک کننده نوتوس هست 400 ، گزینه ای که گفتین توی برنامه من هست؟
cpu.jpg
|
|
دما ها نرمال و خوب هست .جای نگرانی نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GTA V برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GTA V (18-10-19)
کاربر شهرسختافزار
فقط یه سوال دیگه اینکه قسمت distance چیرو نشون میده و باید بالا باشه عدد یا پایین؟
خیلی رو جزئیات نرم افزارها توجه نکنید . چون ممکنه اشتباه کنند . با چند برنامه دیگه مثل AIDA 64 هم چک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GTA V برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
GTA V (20-10-19)
کاربر شهرسختافزار
نصب کردم ، کدوم قسمت رو عکس بگیرم ارسال کنم که چک کنید اوضاع رو ؟ ممنون میشم ازتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
64.jpg
کاربر شهرسختافزار
قسمت کامیپوتر،بخش سنسوربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط GTA V برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
این هم بخش مربوطهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad7966 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
642.jpg
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks